Închide meniul

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

Alex Masgras Publicat: 30 septembrie 2024, 12:53

Reclamă
Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa - Bayern Munchen

Radu Petrescu, în timpul unui meci din sezonul trecut din Europa League / Profimedia

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen în UEFA Champions League. Forul continental a anunţat lista centralilor care vor conduce meciuri săptămâna aceasta, iar duelul de pe Villa Park va fi condus de o brigadă românească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Petrescu va fi ajutat de Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu, în timp ce Marcel Bîrsan va fi al patrulea oficial. Acesta va fi primul meci al lui Radu Petrescu din faza principală a cupelor europene. El a mai arbitrat la nivel internaţional un meci din preliminariile Europa League, Besiktas – Lugano 5-1, dar şi Slovenia – Austria 1-1, în Nations League.

Radu Petrescu va arbitra Aston Villa – Bayern Munchen! Meci de gală pentru centralul român în UEFA Champions League

Arbitrul român Radu Petrescu va conduce meciul dintre Aston Villa şi Bayern Munchen, care va avea loc miercuri, de la ora 22:00, pe Villa Park din Birmingham, în etapa a doua a Ligii Campionilor la fotbal, potrivit site-ului UEFA, notează agerpres.ro.

Arbitri asistenţi vor fi conaţionalii Radu Ghinguleac şi Mircea Mihail Grigoriu, iar al patrulea oficial a fost desemnat Marcel Bîrsan.

Reclamă
Reclamă

Arbitru video a fost delegat olandezul Rob Dieperink, iar arbitru asistent video va fi Cătălin Popa.

În prima etapă din noul format al competiţiei, Aston Villa a învins campioana Elveţiei, Young Boys, cu 3-0, la Berna, iar Bayern a surclasat-o pe Dinamo Zagreb cu 9-2, pe Allianz Arena.

Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen: „Este ceva diferit”

Sâmbătă, Bayern Munchen a remizat pe teren propriu cu Bayer Leverkusen, într-un meci încheiat 1-1. Fiind fără înfrângere în acest sezon, bavarezii se află pe primul loc după primele cinci etape, cu 13 puncte, cu două puncte mai mult decât Leipzig şi cu trei puncte peste campioana en-titre.

Reclamă

În locul lui Thomas Tuchel a fost adus Vincent Kompany, un antrenor fără prea multă experienţă la nivel înalt. După ce a promovat cu Burnley în Premier League, fostul căpitan al lui Manchester City nu a avut acelaşi succes pe prima scenă a fotbalului englez, dar Bayern Munchen i-a dat încredere.

Încrederea oferită de conducerea bavarezilor pare să dea roade, iar Manuel Neuer, căpitanul lui Bayern Munchen, a scos în evidenţă lucrurile pozitive aduse de Kompany. Portarul de 38 nu a ratat însă ocazia să îl înţepe pe Thomas Tuchel, fostul antrenor de pe Allianz Arena:

„Avem din nou încredere în noi. Nu contează cu ce echipă jucăm, chiar şi cu Leverkusen. Rămânem fideli stilului nostru de joc, am dominat jocul. Este ceva diferit faţă de sezonul trecut.

Siguranţa oferită de Kompany fiecărui jucător în parte se poate observa pe teren. Toată conexiunea pe care o avem. Jucăm ca o echipă”, a declarat Manuel Neuer, potrivit goal.com.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:23

VIDEOBernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

17:13

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele probabile

17:02

Andrei Prepeliță, mesaj direct despre posibila preluare a lui FCU Craiova: „Am o relație bună cu Adi! E greu să refuz!”

16:57

Simona Halep a ajuns în Hong Kong! Mesajul transmis de fostul lider WTA înaintea revenirii în circuit

16:54

Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult”

16:41

Parma – Cagliari LIVE SCORE (21:45). Dennis Man și Valentin Mihăilă, față în față cu Răzvan Marin. Echipele probabile

1 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 4 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 5 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și