Închide meniul

Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen: „Este ceva diferit”

Alex Masgras Publicat: 29 septembrie 2024, 17:31

Reclamă
Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen: „Este ceva diferit

Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen: "Este ceva diferit"

Manuel Neuer şi Thomas Tuchel, în timpul unui meci / Profimedia

Manuel Neuer a trimis săgeţi către Thomas Tuchel. Sezonul trecut, Bayern Munchen a pierdut titlul în Bundesliga în faţa celor de la Bayer Leverkusen. Echipa lui Xabi Alonso a încheiat seria de 11 titluri la rând ale bavarezilor. Ieşiţi din lupta la titlu, jucătorii conduşi la vremea respectivă de Thomas Tuchel au încheiat sezonul pe locul 3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sâmbătă, Bayern Munchen a remizat pe teren propriu cu Bayer Leverkusen, într-un meci încheiat 1-1. Fiind fără înfrângere în acest sezon, bavarezii se află pe primul loc după primele cinci etape, cu 13 puncte, cu două puncte mai mult decât Leipzig şi cu trei puncte peste campioana en-titre.

Manuel Neuer, săgeţi către Thomas Tuchel! Ce schimbări a adus Vincent Kompany la Bayern Munchen: „Este ceva diferit”

În locul lui Thomas Tuchel a fost adus Vincent Kompany, un antrenor fără prea multă experienţă la nivel înalt. După ce a promovat cu Burnley în Premier League, fostul căpitan al lui Manchester City nu a avut acelaşi succes pe prima scenă a fotbalului englez, dar Bayern Munchen i-a dat încredere.

Încrederea oferită de conducerea bavarezilor pare să dea roade, iar Manuel Neuer, căpitanul lui Bayern Munchen, a scos în evidenţă lucrurile pozitive aduse de Kompany. Portarul de 38 nu a ratat însă ocazia să îl înţepe pe Thomas Tuchel, fostul antrenor de pe Allianz Arena:

„Avem din nou încredere în noi. Nu contează cu ce echipă jucăm, chiar şi cu Leverkusen. Rămânem fideli stilului nostru de joc, am dominat jocul. Este ceva diferit faţă de sezonul trecut.

Reclamă
Reclamă

Siguranţa oferită de Kompany fiecărui jucător în parte se poate observa pe teren. Toată conexiunea pe care o avem. Jucăm ca o echipă”, a declarat Manuel Neuer, potrivit goal.com.

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen

Bayern a marcat „golul sezonului” în derby-ul cu Bayer Leverkusen, din etapa a cincea din Bundesliga. Aleksandar Pavlovic a avut o reuşită de senzaţie în poarta campioanei en-titre a Germaniei.

Bayern este lider şi are un parcurs formidabil, sub comanda lui Vincent Kompany. Bavarezii au marcat nu mai puţin de 20 de goluri, în ultimele trei meciuri jucate.

Reclamă

În derby-ul etapei din Bundesliga, Bayern Leverkusen a fost echipa care a deschis scorul. Campioana en-titre a Germaniei a punctat prin Andrich. Mijlocaşul a punctat cu un şut imparabil, de la marginea careului, în minutul 31.

Ulterior, înainte de pauză, Bayern a reuşit să egaleze. Aleksandar Pavlovic a marcat cu un voleu de excepţie, de la 25 de metri de poartă.

Faza golului marcat de Pavlovic a pornit de la centrarea lui Olise. Apărarea lui Xabi Alonso a respins balonul, care a ajuns în cele din urmă la Pavlovic. Acesta nu a stat prea mult timp pe gânduri şi a şutat imparabil, Hradecki neavând nicio şansă în faţa execuţiei de zile mari a mijlocaşului bavarezilor.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:32

Deian Sorescu a marcat pentru Gaziantep! Notele primite de el şi Alex Maxim după înfrângerea cu Eyupspor

19:24

Gică Hagi şi-a luat rost jucătorii după Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0! Avertismentul „Regelui”: „O să fie foarte greu”

19:13

Denis Alibec, verdict uluitor după Buzău – Farul 1-0: „Ne batem la retrogradare”. Vedeta lui Hagi nu s-a ferit de cuvinte

18:58

Un jucător al Oţelului a recunoscut că îi este frică de Dorinel Munteanu! Reacţia preşedintelui clubului

18:49

LIVE SCOREManchester United – Tottenham 0-1! Radu Drăguşin este rezervă. Atletico – Real Madrid se joacă la 22:00

18:23

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 LIVE VIDEOFC Porto – Arouca, în AntenaPLAY (20:00). Famalicao – Nacional se joacă ACUM! Spectacol total în Liga Portugal 3 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 4 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 5 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și