Închide meniul

Ionuţ Badea, noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

Dan Roșu Publicat: 30 septembrie 2024, 14:27

Reclamă
Ionuţ Badea, noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

Ionuţ Badea, noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

Ionuţ Badea, în timpul unui meci - Hepta

Ionuţ Badea este noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo. Anunţul a fost făcut de managerul coordonator Ionel Dănciulescu, prin intermediul platformelor oficiale de comunicare ale clubului din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fost jucător dinamovist în două perioade, 2000-2001 şi 2003-2005, Ionuţ Badea este licenţiat UEFA Pro, a pregătit 8 echipe de club în carieră şi a fost antrenorul secund al primei reprezentative a României, între 2014 şi 2017.

Ionuţ Badea, noul director tehnic al Academiei de Fotbal CS Dinamo

„Mă bucur că revin la Dinamo, culorile clubului au făcut parte din viaţa mea şi asta nu se uită. Au fost momente în cariera de jucător atunci când am aflat ce-nseamnă să fii important pentru ceva sau cineva.

Dinamo mi-a dat asta! Identitatea unui club e în strânsă legătură cu apartenenţa oamenilor care activează acolo, cu dorinţa lor de a face ceva important în viaţă. Un asemenea moment a venit acum şi pentru mine. Acela de a împărtăşi din experienţa mea antrenorilor şi tinerilor jucători din Academie”, a declarat Ionuţ Badea.

48 de meciuri a jucat Ionuţ Badea pentru Dinamo în prima ligă. Cu echipa din Ştefan cel Mare a câştigat titlul de campion în 2004 şi de trei ori Cupa României, 2001, 2004 şi 2005. Dacia Piteşti, Aro Câmpulung, Dinamo, FC Braşov, Oţelul Galaţi, FC Vaslui şi FC Argeş sunt echipele la care a evoluat Ionuţ Badea.

Reclamă
Reclamă

8 echipe de club a pregătit Ionuţ Badea în cariera de antrenor: FC Argeş (două mandate), Internaţional Curtea de Argeş, Pandurii Tg. Jiu, Universitatea Cluj, Oţelul Galaţi, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu şi UTA.

28 de meciuri a adunat Ionuţ Badea, ca antrenor secund, pe banca tehnică a echipei naţionale a României: 18 cu selecţionerul Anghel Iordănescu şi 10 cu regretatul Christoph Daum.

Reclamă
Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Neymar a revenit la antrenamentele lui Al Hilal chiar înaintea meciului din Liga Campionilor Asiei (marţi, 21:00, AntenaPLAY)

19:04

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

18:32

Dikembe Mutombo a murit la 58 de ani! Legenda din NBA a pierdut lupta cu cancerul

18:30

Farul Constanța va avea, în mod oficial, un nou stadion! Proiectul a primit „undă verde”! Anunțul clubului

18:24

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

18:08

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și