Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

Publicat: 30 septembrie 2024, 17:23

Reclamă
Bernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

Bernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

Bernadette Szocs, în timpul unui meci / Profimedia

Bernadette Szocs a reuşit mai multe puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024. Românca a întâlnit-o pe Xiaona Shan, reprezentanta Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire pentru noi, Shan s-a impus cu 3-1 la seturi (12-10, 8-11, 11-1, 11-8). Cu toate acestea, Bernadette Szocs a reuşit mai multe puncte spectaculoase.

Bernadette Szocs, puncte spectaculoase în primul tur de la China Smash 2024! Meciul româncei a fost LIVE în AntenaPLAY

Bernadette Szocs i-a ţinut piept jucătoarei care reprezintă Germania în primele două seturi. În primul set au fost mai multe răsturnări de situaţie, dar Shan a reuşit să se impună cu 12-10, chiar dacă Szocs salvase anterior mingi de set.

În setul secund, românca a jucat mult mai bine şi a preluat controlul setului, reuşind mai multe puncte prin care a pus-o în mare dificultate pe Shan.

Din nefericire, Xiaona Shan a reuşit un set al treilea perfect, lucru care a cântărit enorm în economia partidei. Chiar dacă setul al patrulea a fost şi el echilibrat, Shan s-a impus cu 11-8 şi a obţinut calificarea în setul secund.

Reclamă
Reclamă

Locul 13 în clasamentul WTT, Bernadette Szocs a încasat un cec în valoare de 5.000 de euro. Pentru prezenţa în turul secund, sportiva din România ar fi primit 11.000 de euro.

Tot luni, Ovidiu Ionescu, reprezentant al României pe tabloul masculin de la China Smash 2024, a fost eliminat de Mohamed El-Beiali. Jucătorul din Egipt s-a impus cu 3-1 (13-11, 11-5, 5-11, 11-8).

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:15

LIVE VIDEOAl Nassr – Al Rayyan e ACUM în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo, titular la gazde. Al Wasl – Al Ahli 0-2 şi Al Sadd – Esteghlal 2-0

21:02

Andrei Vlad pleacă de la FCSB în iarnă! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Nu poți să îi propui un contract!”

21:00

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Unirea Slobozia 0-0. Oltenii atacă podiumul Ligii 1!

20:33

LIVE VIDEOPAS Lamia – Panserraikos se joacă ACUM în AntenaPLAY. Continuă spectacolul din Super Liga Greciei

20:15

Steaua – Csikszereda 0-0! Echipa lui Daniel Oprița a oprit seria de 7 victorii la rând a ciucanilor

19:51

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 6 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal
Citește și