Închide meniul

Bernadette Szocs – Xiaona Shan LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 15:20), la China Smash 2024

Alex Masgras Publicat: 29 septembrie 2024, 20:57

Reclamă
Bernadette Szocs – Xiaona Shan LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 15:20), la China Smash 2024

Bernadette Szocs - Xiaona Shan LIVE VIDEO

Bernadette Szocs, în timpul unui meci / Profimedia

Meciul Bernadette Szocs – Xiaona Shan va fi transmis în format LIVE VIDEO luni, de la ora 15:20, în AntenaPLAY. Duelul face parte din primul tur de la China Smash 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Turneul China Smash 2024 se desfăşoară în perioada 26 septembrie – 6 octombrie şi este transmis exclusiv în AntenaPLAY.

Bernadette Szocs – Xiaona Shan LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 15:20), la China Smash 2024

Prima adversară a româncei, care se află pe locul 13 în clasamentul WTT, va fi Xiaona Shan, jucătoare aflată în acest moment pe locul 41 în clasamentul WTT.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în ianuarie 2019. Atunci, românca a câştigat meciul disputat în Ungaria cu 4-0 la seturi. Ultimul meci disputat de Bernadette Szocs a avut loc la WTT Champions Macao 2024, acolo unde a pierdut duelul cu Wang Manyu.

Câştigătoarea meciului Bernadette Szocs – Xiaona Shan va juca în turul secund de la China Smash 2024 împotriva câştigătoarei partidei Geman Zong (China) – Fu Yu (Portugalia).

Reclamă
Reclamă

Numele uriaşe cu care luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la China Smash 2024

Bernadette Szocs este românca cotată cu şansele cele mai mari de a ajunge în fazele superioare are competiţiei. Totuşi, traseul va fi unul extrem de greu pentru Bernie, ţinând cont de adversarele prezente la turneu.

Sun Yinghsa, cea mai bună jucătoare a lumii, e cap de serie 1, iar în turneu se mai află alte şase jucătoare din Top 10, Wang Manyu, Wang Yidi, Chen Xingtong, Miwa Harimoto, Mima Ito şi Cheng I-Ching.

Şi pe tabloul masculin se vor afla la start 9 dintre primii 10 jucători ai lumii, Wang Chuqin, Hugo Calderano, Liang Jingkun, Felix Lebrun, Ma Long, Lin Shidong, Lin Gaoyuan, Tomokazu Harimoto şi Lin Yun-Ju.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:06

LIVE VIDEOBraga – Rio Ave 1-0 se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Arouca s-a terminat 4-0. Spectacol total în Liga Portugal

23:01

LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-1. Florin Tănase a deschis scorul la Sf. Gheorghe. Primul gol de la revenirea în tricoul roş-albaştrilor

22:51

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în meciul cu Sepsi! Jucătorii care au ieşit şi cine a intrat pe teren

22:30

VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB

21:54

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! A primit o centrare excelentă de la Băluță

21:47

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și