Închide meniul

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2024, 17:46

Reclamă
Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova! Anunțul patronului

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova!

Adrian Mititelu, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Adrian Mititelu a anunțat o răsturnare de situație și a transmis faptul că Marius Croitoru nu a fost dat afară de la FCU Craiova. Patronul oltenilor a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de luni, gsp.ro a anunțat că Adrian Mititelu a decis să renunțe la serviciile lui Croitoru, după ce FCU Craiova a fost învinsă de CS Afumați, cu scorul de 0-3, în Liga a 2-a.

Răsturnare de situație: Adrian Mititelu NU l-a dat afară pe Marius Croitoru, de la FCU Craiova!

Acum, Adrian Mititelu a transmis faptul că nu l-a demis pe Marius Croitoru și că Andrei Prepeliță, cel despre care s-a vehiculat că îi va fi succesor tehnicianului, nu va ajunge la FCU Craiova.

„Precizare: 1. Croitoru nu a fost dat afară; 2. Prepeliță nu vine antrenor; 3. Mâine o să lămuresc totul”, a transmis Adrian Mititelu, pe pagina sa de Facebook.

Marius Croitoru a ajuns, pentru a 2-a oară, la FCU Craiova în luna mai a acestui an. Până în momentul de față a adunat 9 partide pe banca oltenilor și a adunat o medie de 1,33 puncte pe r meci, potrivit Transfermarkt.

Reclamă
Reclamă

În cariera sa, Croitoru le-a mai antrenat pe FC Botoșani și pe FC Argeș.

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA. Antrenorul italian a susţinut că nu a fost plătit de patronul lui FCU Craiova.

Napoli a precizat că a luat legătura cu avocatul său şi pregăteşte cazul de la FIFA. Napoli a declarat că a încercat să ia legătura cu Adrian Mititelu, dar patronul oltenilor nu i-ar fi răspuns la telefon.

Reclamă

„Eu sunt acasă, în Cagliari. Este posibil să merg în Liga 2 din Italia. Domnul Mititelu nu m-a mai sunat. Problema cu Mititelu e că nu mi-a plătit niciun ban pentru ultimul mandat la Craiova. O să merg la FIFA.

Am vorbit cu avocatul, iar el va merge la FIFA. L-am sunat pe Mititelu, dar nu mai răspunde. Eu am lucrat pentru el, nu? De ce nu am fost plătit? Nu înțeleg! E urât! Sper să se gândească bine Mititelu, că poate să fie sancționată echipa”, a declarat Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

În vârstă de 62 de ani, Nicolo Napoli a fost de 10 ori antrenorul lui FCU Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu e pregătită acum de către Marius Croitoru, fost antrenor al lui FC Botoşani.

FCU Craiova a suferit, duminică, o înfrângere drastică acasă, cu Afumaţi. Oltenii lui Mititelu au fost învinşi cu 3-0. După 8 etape disputate, FCU Craiova, care speră să promoveze în Liga 1, e doar pe locul 10 în Liga a 2-a. Echipa patronată de Adrian Mititelu are 3 victorii, 3 înfrângeri şi 2 rezultate de egaltiate. Lider autoritar în Liga a 2-a este Csikszereda, care are 7 victorii din 7 meciuri disputate.

Echipa din Miercurea Ciuc a fost aproape de Liga 1 în sezonul precedent. Csikszereda a disputat barajul cu Dinamo, pe care l-a pierdut cu 2-0 la general. Dennis Politic a marcat o „dublă” în turul de la Bucureşti. În retur a fost 0-0.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:21

LIVE SCOREParma – Cagliari 0-1. Zortea a dat lovitura! Dennis Man și Valentin Mihăilă, titulari! Răzvan Marin e rezervă

22:20

Răzvan Burleanu şi-a ales favorita la meciul PAOK – FCSB! Şi-l doreşte selecţioner pe Răzvan Lucescu: „Merită această sanşă”

22:07

PAS Lamia – Panserraikos 1-2! Spectacol total în Super Liga Greciei

21:50

VIDEOCristiano Ronaldo, ratări uriașe în prima repriză din Al-Nassr – Al-Rayyan! Nu a înțeles cum nu a reușit să înscrie

21:45

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Unirea Slobozia 2-0. Oltenii atacă podiumul Ligii 1!

21:45

LIVE VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 1-0 e ACUM în AntenaPLAY. Sadio Mane a deschis scorul! Cristiano Ronaldo, gol anulat!

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și