Închide meniul

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA: „E urât! Am vorbit cu avocatul”

Publicat: 29 septembrie 2024, 17:21

Reclamă
Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA: „E urât! Am vorbit cu avocatul

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA

Nicolo Napoli şi Adrian Mititelu / Colaj Hepta, Antena Sport

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA. Antrenorul italian a susţinut că nu a fost plătit de patronul lui FCU Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Napoli a precizat că a luat legătura cu avocatul său şi pregăteşte cazul de la FIFA. Napoli a declarat că a încercat să ia legătura cu Adrian Mititelu, dar patronul oltenilor nu i-ar fi răspuns la telefon.

Nicolo Napoli a anunţat că îl reclamă pe Adrian Mititelu la FIFA: „E urât! Am vorbit cu avocatul”

Eu sunt acasă, în Cagliari. Este posibil să merg în Liga 2 din Italia. Domnul Mititelu nu m-a mai sunat. Problema cu Mititelu e că nu mi-a plătit niciun ban pentru ultimul mandat la Craiova. O să merg la FIFA. Am vorbit cu avocatul, iar el va merge la FIFA. L-am sunat pe Mititelu, dar nu mai răspunde. Eu am lucrat pentru el, nu? De ce nu am fost plătit? Nu înțeleg! E urât! Sper să se gândească bine Mititelu, că poate să fie sancționată echipa”, a declarat Nicolo Napoli pentru prosport.ro.

În vârstă de 62 de ani, Nicolo Napoli a fost de 10 ori antrenorul lui FCU Craiova. Echipa lui Adrian Mititelu e pregătită acum de către Marius Croitoru, fost antrenor al lui FC Botoşani.

FCU Craiova a suferit, duminică, o înfrângere drastică acasă, cu Afumaţi. Oltenii lui Mititelu au fost învinşi cu 3-0. După 8 etape disputate, FCU Craiova, care speră să promoveze în Liga 1, e doar pe locul 10 în Liga a 2-a. Echipa patronată de Adrian Mititelu are 3 victorii, 3 înfrângeri şi 2 rezultate de egaltiate. Lider autoritar în Liga a 2-a este Csikszereda, care are 7 victorii din 7 meciuri disputate.

Reclamă
Reclamă

Echipa din Miercurea Ciuc a fost aproape de Liga 1 în sezonul precedent. Csikszereda a disputat barajul cu Dinamo, pe care l-a pierdut cu 2-0 la general. Dennis Politic a marcat o „dublă” în turul de la Bucureşti. În retur a fost 0-0.

Adrian Mititelu, sfătuit de Florin Talpan în procesul cu FRF, care are o miză de 300 de milioane de euro!

Adrian Mititelu e sfătuit de Florin Talpan în procesul cu FRF, care are o miză de 300 de milioane de euro! Patronul FCU Craiova cere despăgubiri record după ce echipa lui a fost dezafiliată în perioada în care Mircea Sandu era preşedintele FRF.

Chiar dacă are mai mulţi avocaţi, Adrian Mititelu se consultă şi cu Florin Talpan, juristul clubului CSA Steaua. În ciuda acestui fapt, Adrian Mititelu a susţinut în permanenţă că echipa lui Gigi Becali ar fi continuat activitatea formaţiei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, Adrian Mititelu ţine legătura periodic cu Florin Talpan. Patronul lui FCU Craiova s-a consultat în mai multe rânduri cu juristul clubului CSA Steaua în legătură cu procesul în care cere despăgubiri uriaşe pentru dezafilierea echipei sale.

Următorul termen în procesul pe care Mititelu îl are cu FRF este pe 19 octombrie. Adrian Mititelu aşteaptă şi decizia de la CEDO. Patronul lui FCU Craiova speră că CEDO va obliga statul român să îi plătească o sumă uriaşă drept despăgubiri pentru dezafilierea din perioada în care Mircea Sandu era preşedintele FRF, iar Dumitru Dragomir era preşedintele LPF.

Aşteptăm procedura de la DNA, indiferent de decizie. Dar sunt convins că ori aici, ori la Curtea de Apel, se va admite. Lucrurile sunt foarte clare. Noi suntem în aşteptarea deciziei CEDO, aşteptăm să condamne România. Oricum, ei nu scapă. Ştiu că e greu, aţi văzut ce incisivi sunt avocaţii lor, sunt plătiţi cu milioane de euro”, a declarat Adrian Mititelu, potrivit sursei citate.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:24

Gică Hagi şi-a luat rost jucătorii după Gloria Buzău – Farul Constanţa 1-0! Avertismentul „Regelui”: „O să fie foarte greu”

19:13

Denis Alibec, verdict uluitor după Buzău – Farul 1-0: „Ne batem la retrogradare”. Vedeta lui Hagi nu s-a ferit de cuvinte

18:58

Un jucător al Oţelului a recunoscut că îi este frică de Dorinel Munteanu! Reacţia preşedintelui clubului

18:49

LIVE SCOREManchester United – Tottenham 0-1! Radu Drăguşin este rezervă. Atletico – Real Madrid se joacă la 22:00

18:23

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

18:14

LIVE VIDEOFC Porto – Arouca, în AntenaPLAY (20:00). Famalicao – Nacional se joacă ACUM! Spectacol total în Liga Portugal

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și