Închide meniul

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 septembrie 2024, 18:24

Reclamă
Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali!

Gigi Becali şi Răzvan Burleanu / Colaj Antena Sport

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Patronul FCSB-ului a susţinut că vrea arbitri străini la meciurile echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele FRF a avut o reacţie vehementă după şedinţa de luni a Comitetului Executiv al Federaţiei. Burleanu a transmis ferm că forul pe care îl conduce nu va susţine niciodată aducerea arbitrilor străini la meciurile din Liga 1.

Răzvan Burleanu a decis în privinţa propunerii lui Gigi Becali! Avertismentul pentru milionar: „Să cântărească foarte bine”

În primul rând, trebuie să ne uităm la dezvoltarea arbitrajului în ultimii ani în România. Arbitrajul în România a fost la un nivel extrem de înalt și a fost foarte apreciat la nivel internațional. În Europa vedem delegările brigăzilor de arbitri români în toate competițiile posibile, iar ultima finală de Europa League a fost arbitrată de o brigadă din România.

În afara țării nu facem față solicitărilor din partea federațiilor cu care avem relații foarte apropiate – Arabia Saudită, Qatar, Emiratele Arabe Unite, care ne solicită arbitri români.

Prin urmare, noi, FRF, nu vom susține niciodată aducerea unor arbitri străini în România. Credem că am reușit să ne întărim credibilitatea în arbitrajul românesc, dar și integritatea arbitrilor români.

Reclamă
Reclamă

Domnul Becali ar trebui să-și cântărească foarte bine declarațiile fiindcă orice situație de incertitudine la nivelul FRF afectează participarea cluburilor în Europa (n.r. FCSB). Dacă s-ar gândi la această perspectivă, atunci nu ar mai susține acest lucru”, a declarat Răzvan Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Gigi Becali a cerut arbitri străini după Sepsi – FCSB 0-1

Gigi Becali a anunţat că vrea arbitri străini la meciurile FCSB-ului, după victoria la limită obţinută de roş-albaştri la Sfântu Gheorghe.

Becali şi-a exprimat şi în trecut dorinţa ca echipa lui să fie arbitrată de brigăzi din afara ţării. Sezonul trecut Becali le propunea lui Dan Şucu şi Mihai Rotaru arbitri străini în play-off.

Reclamă

În ultima perioadă, Becali a criticat vehement Federaţia Română de Fotbal. Patronul roş-albaştrilor este foarte supărat din pricina regulii U21. Becali a încercat să o schimbe, dar nu a primit sprijin din partea clubului din Liga 1. A fost, de altfel, motivul pentru care s-a enervat foarte tare după o şedinţă a Adunării Generale a LPF. Becali a comis atunci un derapaj la adresa lui Dan Şucu şi a cluburilor care nu i-au votat propunerea.

Becali a încercat şi în acest sezon să schimbe regula. Patronul FCSB-ului i-a avertizat direct pe preşedintele FRF Răzvan Burleanu şi pe ceilalţi membri ai conducerii Federaţiei că vor avea parte de „război” cu el dacă nu vor renunţa la regula U21. Regula a rămas în picioare. De altfel, Mihai Rotaru şi Dan Şucu ar susţine şi ei eliminarea regulii. Mihai Rotaru chiar a fost la o şedinţă cu cei de la FRF. Nu s-a ajuns la un acord, iar Rotaru declara ulterior că echipele din Liga 1 îşi rezervă dreptul de a contesta în instanţă această regulă.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB, Mihai Stoica, a catalogat drept „abuzivă” această regulă. Oficialul roş-albaştrilor puncta că regula respectivă se aplică doar în campionatul românesc.

Becali vrea acum arbitri străini la meciurile FCSB-ului, dar nici din acest punct de vedere nu va ajunge la un consens cu FRF.

S-au bătut Crăciunescu și Porumboiu pe performanță? Ai văzut vreodată clasamentul ăsta? Facem legi și spunem că orice echipă care intră în competiții are dreptul să ceară arbitri străini, din Europa. Eu din Europa vreau, pe care nu-i mai cunosc ei și nu le mai dau ei grade. Facem, plătesc și la revedere!”, a spus Gigi Becali.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

23:14

Dennis Man a marcat în Parma – Cagliari! Coulibaly i-a pasat perfect, iar românul l-a învins pe Scuffet, fostul portar de la CFR

23:00

VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei

22:51

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Oltenii lui Gâlcă au urcat pe locul 2! Baiaram și Mitriță au făcut spectacol!

22:21

LIVE SCOREParma – Cagliari 1-1. Dennis Man a egalat pentru „Cruciaţi”! O nouă reuşită pentru internaţionalul român

22:20

Răzvan Burleanu şi-a ales favorita la meciul PAOK – FCSB! Şi-l doreşte selecţioner pe Răzvan Lucescu: „Merită această sanşă”

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan” 5 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 6 VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”
Citește și