Închide meniul

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în meciul cu Sepsi! Jucătorii care au ieşit şi cine a intrat pe teren

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2024, 22:51

Reclamă
Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în meciul cu Sepsi! Jucătorii care au ieşit şi cine a intrat pe teren

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în meciul cu Sepsi!

Gigi Becali / Profimedia Images

Gigi Becali a comandat 3 schimbări la pauză în meciul cu Sepsi! Patronul roş-albaştrilor a mutat chiar dacă FCSB se afla în avantaj pe tabelă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au ieşit Tavi Popescu, Baba Alhassan şi Daniel Popa şi au intrat Alexandru Musi, Lixandru şi Daniel Bîrligea.

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză în meciul cu Sepsi! Jucătorii care au ieşit şi cine a intrat pe teren

Imediat după ce a fost introdus pe teren, Daniel Bîrligea a avut o ocazie mare. Atacantul care a marcat primul gol pentru FCSB în duelul cu RFS, din Europa League, a şutat peste poartă după ce a primit o pasă superbă, cu călcâiul, de la Florin Tănase.

Bîrligea s-a descurcat foarte bine. Puternic, Bîrligea şi-a făcut culoar şi a tras spre poartă. Şutul lui s-a dus peste poarta lui Niczuly.

Gigi Becali preciza înainte de meci că îl va odihni pe Bîrligea după meciul cu RFS din Europa League. Cu toate acestea, Becali l-a introdus după pauză pe atacant, fiind, cel mai probabil, nemulţumit de evoluţia lui Daniel Popa din prima repriză.

Reclamă
Reclamă

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi!

Florin Tănase a marcat primul gol de la revenirea la FCSB, în meciul cu Sepsi! Jucătorul campioanei a făcut spectacol în prima repriză a duelului din Covasna.

Partida dintre FCSB și Sepsi contează pentru etapa cu numărul 11 a sezonului de Liga 1. Campioana României a mers la Sf. Gheorghe după victoria cu RFS, din Europa League, scor 4-1.

În minutul 15, Florin Tănase a primit o centrare perfectă de la Băluță, în interiorul careului și l-a învins pe Niczuly, cu o lovitură de cap.

Reclamă

Aceasta a fost prima reușită pentru Tănase de la revenirea la FCSB. Pe lângă acest gol, jucătorul a mai reușit o pasă decisivă în actualul sezon, în meciul cu RFS.

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali: „O mândrie şi o fericire foarte mare”

Daniel Bîrligea speră să prindă transferul vieţii şi să-l umple de bani pe Gigi Becali. Atacantul campioanei României visează să se transfere la o echipă de top din Italia.

12 ani avea Bîrligea când s-a mutat în Italia. Şi a recunoscut că mai făcea şi mici prostii, în copilărie.

„Să fug de la şcoală (n.r: e una din prostiile pe care le făcea în copilărie). Prins câteodată, dar e normal, lipseşti de la ore, se vede uşor”, a dezvăluit Daniel Bîrligea.

Atacantul adus de la CFR Cluj vrea să ajungă de la FCSB la o echipă importantă din Italia. E marele lui vis.

„O mândrie şi o fericire foarte mare (n.r: ar fi un transfer în Italia, la o echipă de top), pentru toate sacrificiile. Fiecare zi care trece e un mic vis”, a mai declarat Daniel Bîrligea.

Daniel Bîrligea are o clauză de 15 milioane de euro la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a insistat pentru această clauză, după ce a plătit 2 milioane de euro pentru a-l transfera de la CFR Cluj. Ardelenii au păstrat şi 15% dintr-un viitor transfer. Totodată, în contractul de transferuri sunt stipulate şi anumite bonusuri.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și