Închide meniul

Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi: „Ne îngrijorează situaţia lui”! De ce are nevoie fiul lui Gică Hagi

Publicat: 30 septembrie 2024, 19:44

Reclamă
Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi: „Ne îngrijorează situaţia lui! De ce are nevoie fiul lui Gică Hagi

Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi

Ianis Hagi îi aplaudă pe fanii lui Rangers / Profimedia Images

Răzvan Burleanu a transmis un semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi. Preşedintele FRF a recunoscut că forul pe care îl conduce e îngrijorat de situaţia internaţionalului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Burleanu l-a lăudat pe Ianis Hagi. Preşedintele FRF a subliniat că fiul lui Gică Hagi are un „talent extraordinar”. Burleanu speră ca, în cazul în care situaţia de la Rangers nu se reglează, Ianis Hagi să prindă un transfer în iarnă.

Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi: „Ne îngrijorează situaţia lui”! De ce are nevoie fiul lui Gică Hagi

Ianis este un jucător cu un talent extraordinar, e un jucător pe care ne-am putut baza în momente cheie la nivelul echipei naţionale. Îmi amintesc de meciurile cu Israel, cu Slovacia sau cu Lituania, în care Ianis a făcut diferenţa.

Ne îngrijorează situaţia lui de la Rangers. Totodată suntem siguri că Ianis Hagi este un jucător atât de talentat încât singurul lucru de care ar avea nevoie este un mediu optim pentru a-şi pune în valoare talentul.

Sperăm că acest lucru va fi posibil la Rangers, iar dacă nu, să sperăm că vom asista la un transfer atunci când acest lucru va fi posibil”, a declarat Răzvan Burleanu despre Ianis Hagi.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

Ianis Hagi e cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă, cu Hibernian. Echipa antrenată de Philippe Clement a învins-o cu 1-0 pe Hibernian.

După 6 etape, Rangers e pe locul 3, după Celtic şi Aberdeen, care au ambele câte 18 puncte. Rangers e la 5 puncte în spatele primelor două clasate. Atât Celtic, cât şi Aberdeen au avut un start perfect de sezon.

Singurul marcator al meciului Rangers – Hibernian 1-0 a fost Tom Lawrence, în minutul 34. Ross McCausland i-a luat locul în primul 11 lui Oscar Cortes.

Reclamă

Scoţienii au comentat evoluţia lui McCausland. Jurnaliştii FootballFanCast sunt de părere că Ianis Hagi ar face o treabă mult mai bună decât McCausland. Acesta a fost titularizat după ce Oscar Cortes s-a accidentat.

”Există o soluție evident dureroasă pentru club: Ianis Hagi. O linie de trei Cerny-Bajrami-Hagi ar fi echilibrată, la înălțime tehnic și capabilă de cifre bune. Ultimele două goluri marcate de Hagi la echipa B n-au fost în mod cert ignorate de Clement.

Faptul că el înscrie pătrunzând spre centru și finalizând cu piciorul stângul este exact ce îi cere Clement lui Ross McCausland să exerseze mai mult. De ce să nu alegi jucătorul care face deja acest lucru?”, au scris jurnaliştii de la FootballFanCast.

Hibernian e pe locul 9 în prima ligă scoţiană, după înfrângerea cu Rangers. După 6 etape disputate, Hibernian a acumulat numai 5 puncte.

Ianis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B!

Ianis Hagi a reuşit o „dublă” şi o pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi i-a oferit un assist lui Findlay Curtis, la golul acestuia de 1-0. Ulterior, Ianis Hagi a egalat scorul, 2-2, dintr-o lovitură liberă executată în minutul 76. Acelaşi Ianis Hagi a adus victoria echipei sale, în minutul 90 al partidei.

Curtis a deschis scorul în amicalul Rangers B – Huddersfield în minutul 31, din pasa lui Ianis Hagi. Ulterior, Huddersfield a reuşit să întoarcă soarta partidei.

Huddersfield a marcat în minutele 33 şi 41. Ianis Hagi avea să restabilească egalitatea în minutul 76 al partidei, după ce a executat perfect o lovitură liberă.

Fiul lui Gică Hagi a marcat şi cel de al treilea gol al lui Rangers B, contribuind, astfel, decisiv la victoria cu Huddersfield.

Scos din lot şi de la Rangers B în ultima partidă oficială a echipei scoţiene, Ianis Hagi a revenit în primul 11 pentru amicalul cu Huddersfield.

Fiul lui Gică Hagi a fost providenţial, contribuind decisiv la toate cele trei goluri marcate de Rangers B. Mai întâi a pasat pentru Curtis, care a marcat. Ulterior, Ianis Hagi a marcat un gol frumos, din lovitură liberă. În minutul 90, internaţionalul român avea să realizeze „dubla”.

 

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 1 oct.

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03 1 oct.

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și