Închide meniul

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2024, 18:23

Reclamă
Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă

Ianis Hagi / Profimedia Images

Ianis Hagi e cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă, cu Hibernian. Echipa antrenată de Philippe Clement a învins-o cu 1-0 pe Hibernian.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După 6 etape, Rangers e pe locul 3, după Celtic şi Aberdeen, care au ambele câte 18 puncte. Rangers e la 5 puncte în spatele primelor două clasate. Atât Celtic, cât şi Aberdeen au avut un start perfect de sezon.

Ianis Hagi, cerut din nou la prima echipă după ce Rangers s-a chinuit acasă: „De ce să nu-l alegi pe el?”

Singurul marcator al meciului Rangers – Hibernian 1-0 a fost Tom Lawrence, în minutul 34. Ross McCausland i-a luat locul în primul 11 lui Oscar Cortes.

Scoţienii au comentat evoluţia lui McCausland. Jurnaliştii FootballFanCast sunt de părere că Ianis Hagi ar face o treabă mult mai bună decât McCausland. Acesta a fost titularizat după ce Oscar Cortes s-a accidentat.

”Există o soluție evident dureroasă pentru club: Ianis Hagi. O linie de trei Cerny-Bajrami-Hagi ar fi echilibrată, la înălțime tehnic și capabilă de cifre bune. Ultimele două goluri marcate de Hagi la echipa B n-au fost în mod cert ignorate de Clement.

Reclamă
Reclamă

Faptul că el înscrie pătrunzând spre centru și finalizând cu piciorul stângul este exact ce îi cere Clement lui Ross McCausland să exerseze mai mult. De ce să nu alegi jucătorul care face deja acest lucru?”, au scris jurnaliştii de la FootballFanCast.

Hibernian e pe locul 9 în prima ligă scoţiană, după înfrângerea cu Rangers. După 6 etape disputate, Hibernian a acumulat numai 5 puncte.

Ianis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B!

Ianis Hagi a reuşit o „dublă” şi o pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi i-a oferit un assist lui Findlay Curtis, la golul acestuia de 1-0. Ulterior, Ianis Hagi a egalat scorul, 2-2, dintr-o lovitură liberă executată în minutul 76. Acelaşi Ianis Hagi a adus victoria echipei sale, în minutul 90 al partidei.

Reclamă

Curtis a deschis scorul în amicalul Rangers B – Huddersfield în minutul 31, din pasa lui Ianis Hagi. Ulterior, Huddersfield a reuşit să întoarcă soarta partidei.

Huddersfield a marcat în minutele 33 şi 41. Ianis Hagi avea să restabilească egalitatea în minutul 76 al partidei, după ce a executat perfect o lovitură liberă.

Fiul lui Gică Hagi a marcat şi cel de al treilea gol al lui Rangers B, contribuind, astfel, decisiv la victoria cu Huddersfield.

Scos din lot şi de la Rangers B în ultima partidă oficială a echipei scoţiene, Ianis Hagi a revenit în primul 11 pentru amicalul cu Huddersfield.

Fiul lui Gică Hagi a fost providenţial, contribuind decisiv la toate cele trei goluri marcate de Rangers B. Mai întâi a pasat pentru Curtis, care a marcat. Ulterior, Ianis Hagi a marcat un gol frumos, din lovitură liberă. În minutul 90, internaţionalul român avea să realizeze „dubla”.

Ianis Hagi a transmis singura condiţie pe care o are pentru a pleca de la Rangers

Ianis Hagi a transmis, recent, singura condiţie pe care o pune pentru a pleca de la Rangers. Fiul lui Gică Hagi e de acord să părăsească echipa scoţiană în iarnă, dar vrea să fie cedat definitiv.

Hagi are contract cu echipa scoţiană până în mai 2026. El e cotat de către site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2 milioane de euro.

După ce a aflat de condiţia pusă de Ianis Hagi, antrenorul lui Rangers B, David McCallum, a decis să îl titularizeze pe internaţionalul român la următorul meci. Ianis Hagi a fost din nou în primul 11 al lui Rangers B, după ce fusese scot din lot şi de la echipa a doua. Rangers B a evoluat într-un amical cu Huddersfield Town, care a avut loc la Rangers Training Centre. Jucătorul naţionalei a reuşit să fie providenţial.

Ianis Hagi a avut rolul de a susţine trioul ofensiv Archie Stevens, Findlay Curtis și Chris Eadie în amicalul cu Huddersfield. El şi-a îndeplinit perfect acest rol, marcând două goluri şi oferind şi un assist pentru atacantul central, Findlay Curtis.

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:13

Denis Alibec, verdict uluitor după Buzău – Farul 1-0: „Ne batem la retrogradare”. Vedeta lui Hagi nu s-a ferit de cuvinte

18:58

Un jucător al Oţelului a recunoscut că îi este frică de Dorinel Munteanu! Reacţia preşedintelui clubului

18:49

LIVE SCOREManchester United – Tottenham 0-1! Radu Drăguşin este rezervă. Atletico – Real Madrid se joacă la 22:00

18:14

LIVE VIDEOFC Porto – Arouca, în AntenaPLAY (20:00). Famalicao – Nacional se joacă ACUM! Spectacol total în Liga Portugal

18:01

„Un tâlhar!” Andrei Nicolescu, făcut praf de Cornel Dinu: „Compromite istoria lui Dinamo”. Atac fără precedent al „Procurorului”

17:59

Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon

1 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 2 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 3 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”
Citește și