Închide meniul

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”

Publicat: 1 octombrie 2024, 10:09

Reclamă
Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK

Cosmin Bărcăuan, la fermă/ AntenaSport

Cosmin Bărcăuan a lansat un avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK. Fostul jucător de la Dinamo, care a jucat în cariera sa şi la PAOK Salonic, e de părere că echipa lui Răzvan Lucescu se va impune fără probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK Salonic vine după înfrângerea dureroasă din campionat din derby-ul oraşului cu Aris, scor 0-1. De asemenea, echipa lui Răzvan Lucescu are nevoie mare de puncte şi ăîn Europa League. Campioana Greciei a pierdut în prima etapă în deplasarea de la Galatasaray, scor 1-3. De cealaltă parte, FCSB a câştigat partida cu RFS, scor 4-1. Cosmin Bărcăuan, care este stabilit de mulţi ani în Grecia, nu dă nicio şansă campioanei României în disputa de la Salonic.

Bărcăuan a jucat în 26 de meciuri pentru PAOK Salonic în sezonul 2006-2007.

Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK

„Cei de la PAOK sunt nervoși, mai ales după eșecul cu Aris, acasă. Îi mănâncă pe cei de la Steaua (n.red FCSB) de la vestiare! Este o situație oarecum ciudată. Steaua merge bine în Europa, dar în campionat e pe locul care este. PAOK vine și ea după niște eșecuri.

Grecii vor fi mult mai motivați, nu-și vor mai permite să trateze meciul decât cu interes maximum. Toumba este infern pentru adversari! Îi ia PAOK de pe tunel, ai să vezi! După eșecul cu Aris… Orice echipă poate să bată pe Toumba, chiar și ultima clasată, dar nu Aris. E moarte dacă iei bătaie acasă de la Aris.

Reclamă
Reclamă

Vor veni mulți suporteri, presiunea va fi fantastică, dar și spectacol pentru fotbal. Echipa va fi mai motivată, suporterii vor împinge PAOK spre victorie. Eu mizez că va învinge PAOK”, a spus Cosmin Bărcăuan pentru gsp.ro.

Cosmin Bărcăuan s-a făcut agricultor, după ce s-a lăsat de fotbal

Campion în România cu Dinamo şi în Ucraina cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu, Cosmin Bărcăuan s-a făcut agricultor la ferma naşului Neţoiu. Mai bine şef la fermă, decât în fotbalul din care nu mai înţelege nimic. Cosmin Bărcăuan se pricepe la utilaje. Fostul fotbalist are grijă ca cele 2500 de hectare de teren de la Cetate să arate impecabil. Naşul Neţoiu l-a pus şef peste ferma de lângă Calafat.

„Ţin stocurile la tot ceea ce înseamnă cereale, pesticide, erbicide”, a declarat Cosmin Bărcăuan, pentru AntenaSport.

Reclamă

Bărcăuan se ocupă şi de parcul fotovoltaic. Soţia şi cele două fete trăiesc în Grecia, la Salonic. „Sunt unele momente în viaţă când trebuie să faci sacrificii”, a mai spus fostul fotbalist.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a ăprăbuşit echipa din Bănie

13:56

Bernadette Szocs / Ovidiu Ionescu – Jian Zeng / Izaac Quek LIVE VIDEO (15:55) în AntenaPLAY, în turul 2 la China Smash 2024

13:36

Carlos Alcaraz, calificare fără emoţii în finala de la Beijing! Bornă impresionantă a spaniolului după victoria cu Medvedev

13:22

Neamţul Sascha Stegemann va arbitra PAOK Salonic – FCSB

13:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Kawasaki – Gwangju se joacă ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

12:48

Andres Iniesta se retrage din fotbal! Anunţul făcut de legendarul jucător spaniol: „Bun venit în viitorul meu”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și