Închide meniul
Video

Cosmin Bărcăuan s-a făcut agricultor, după ce s-a lăsat de fotbal! Are grijă de 2500 de hectare de teren

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 20:49

Cosmin Bărcăuan s-a făcut agricultor, după ce s-a lăsat de fotbal

Cosmin Bărcăuan, la fermă/ AntenaSport

Campion în România cu Dinamo şi în Ucraina cu Şahtiorul lui Mircea Lucescu, Cosmin Bărcăuan s-a făcut agricultor la ferma naşului Neţoiu. Mai bine şef la fermă, decât în fotbalul din care nu mai înţelege nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E scoasă în câmp şi îşi face treaba foarte, foarte bine!”, a declarat Cosmin Bărcăuan, despre un utilaj agricol de la ferma sa.

Cosmin Bărcăuan s-a făcut agricultor, după ce s-a lăsat de fotbal

Cosmin Bărcăuan se pricepe la utilaje. Fostul fotbalist are grijă ca cele 2500 de hectare de teren de la Cetate să arate impecabil. Naşul Neţoiu l-a pus şef peste ferma de lângă Calafat.

„Ţin stocurile la tot ceea ce înseamnă cereale, pesticide, erbicide”, a declarat Cosmin Bărcăuan, pentru AntenaSport.

Bărcăuan se ocupă şi de parcul fotovoltaic. Soţia şi cele două fete trăiesc în Grecia, la Salonic. „Sunt unele momente în viaţă când trebuie să faci sacrificii”, a mai spus fostul fotbalist.

Reclamă

Bărcăuan ar putea antrena oricând în prima ligă: „În Grecia, am început antrenoratul prin ligile inferioare. Mi-am luat şi licenţa PRO”, a declarat Cosmin Bărcăuan.

Oltenii şi dinamoviştii pentru care el a jucat s-au împărţit în mai multe echipe: „Nu ştiu care e echipa la care eu am jucat. A cam scăzut calitatea”, a mai declarat fostul campion din Liga 1.

Pe Borcea, Bărcăuan îl vede înapoi la Dinamo, dar nu şi pe naşul Neţoiu: „Şi dânsul suferă pentru ce s-a întâmplat la Dinamo”, a declarat Bărcăuan.

Reclamă 4 / 0/3

Cosmin Bărcăuan a fost antrenat de Mircea Lucescu la Şahtior şi i-a avut ca adversari pe Ronaldinho, Messi, Adriano şi Eto’o: „Să mai joc un meci de Champions League sau să joc un meci pentru echipa naţională…aş da orice”, visează Cosmin Bărcăuan.

„Îmi dau lacrimile!” Cristi Borcea, reacţie sinceră când a fost întrebat dacă revine la Dinamo

Cristi Borcea a avut o reacţie sinceră când a fost întrebat dacă revine la Dinamo. Fostul patron al grupării din Ştefan cel Mare a ţinut să pună capăt zvonurile care anunţau că ar putea să vină să ajute echipa pentru a o scoate din criză. „Câinii” sunt fără victorie de opt etape şi ocupă penultimul loc în Liga 1.

Milionarul român speră ca Dinamo să nu retrogradeze din nou şi laudă cooptarea lui Florin Marin. Acesta va fi noul director tehnic al „câinilor”.

„În momentul în care se va face stadionul, Dinamo va fi sus. Nu cu mine la echipă. Cu mine suporter, la tribuna oficială. Sunt momente în care îmi dau lacrimile și îmi fac rău dacă mă uit la meciuri. Am trăit alături de această echipă unicat în perioada ’79-’90. Am fost în galerie, am fost director de marketing, patron, acționar.

Mi-a ajuns, nu mai am motivația necesară să investesc. Erau alte vremuri atunci, era o luptă de spartani adevărați. Gândiți-vă la Iancu, Porumboiu, Copos, nașul Becali, la Stan, Jean Pădureanu, Pinalti. Noi aveam buget de peste 15 milioane de euro. Dinamo atât avea.

Să dea Dumnezeu să redreseze corabia, să nu retrogradăm. Au făcut eforturi, dar nu sunt de nivelul performanțelor lui Dinamo. Trebuie să își asume, să iasă și să spună. Chiar dacă eu l-am criticat pe Burcă, am înțeles că a venit Florin Marin lângă el, un lucru extraordinar. Florin Marin, unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Acum trebuie lăsat Burcă să-și termine treaba„, a declarat Cristi Borcea.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și