Închide meniul
Foto

Cum arată soţia milionarului care îşi construieşte un castel în România! Femeia este de o frumuseţe răpitoare

Publicat: 1 octombrie 2024, 11:48

Reclamă
Cum arată soţia milionarului care îşi construieşte un castel în România! Femeia este de o frumuseţe răpitoare

Cum arată soţia milionarului care îşi construieşte un castel în România! Femeia este de o frumuseţe răpitoare

Cum arată soţia milionarului care îşi construieşte un castel în România. Este vorba de George Ţucudean, fost atacant de la Dinamo şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 33 de ani, George Ţucudean nu se mândreşte doar cu averea lui uriaşă. Anamaria, soţia lui George Ţucudean, îl ajută pe acesta la afaceri şi este de o frumuseţe uimitoare. (VEZI IMAGINI RARE CU SOŢIA LUI GEORGE ŢUCUDEAN)

Cum arată soţia milionarului care îşi construieşte un castel în România

George Ţucudean şi-a cunoscut soţia în 2010, iar de atunci sunt de nedespărţit. Anamaria şi George Ţucudean s-au căsătorit în 2017 şi au împreună 2 copii: pe Maximilian şi pe Marc. Anamaria Ţucudean este o prezenţă discretă, dar este pasionată de sport. Anamaria Ţucudean este o prezenţă elegantă şi întoarce privirile la fiecare apariţie.

Afacerile care îi aduc o avere lui George Ţucudean

George Ţucudean a dezvăluit afacerile din care face bani. Pe lângă hotelul din Arad, fostul atacant are şi o cramă de care este mândru, care a fost denumită MaxiMarc.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la o sticlă un vin premiat în 2020 la Bruxelles, ce costă 90 de lei, la o sticlă de Mustoasă de Măderat, care e vândută cu 45 de lei, sau Feteasca şi Merlot-ul din 2019, care costă 50 de lei.

Reclamă
Reclamă

„Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert.

Numele cramei este inspirat de copiii mei, Maximilian și Marc, am decis să folosim numele lor pentru că reprezintă viitorul. Motto-ul Where dreams become wines (n.red Unde visele devin vinuri, în engleză) a luat naștere dintr-o idee a tatei.

A avut trei visuri în copilărie, iar unul dintre ele era să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și face vinul propriu. Acum, și-a îndeplinit visul”, spunea în trecut Ţucudean, citat de gsp.ro.

Reclamă

Pe de altă parte, George a investit 6 milioane de euro în hotelul de cinci stele Aniroc Signature. De asemenea, şi vinul produs din propria podgorie îi aduce satisfacţii financiare.

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:14

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la China Smash 2024, LIVE în AntenaPLAY, la dublu mixt

16:00

LIVE VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Johor DT – Shanghai Shenhua, ACUM în AntenaPLAY. Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)

15:49

„Sună ca dracu!” Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi”

15:46

Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”

15:42

Ce cotă poate avea Simona Halep la câştigarea Australian Open 2025, primul ei Grand Slam de la revenire

15:13

Arsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan LIVE SCORE (22:00)! Dueluri de foc în Champions League! Programul zilei

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și