Închide meniul

Din ce face bani milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2023, 9:56

Reclamă
Din ce face bani milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

Din ce face bani milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

George Ţucudean, pe terenul său din Arad - Antena Sport

Milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România, George Ţucudean, a dezvăluit afacerile din care face bani. Pe lângă hotelul din Arad, fostul atacant are şi o cramă de care este mândru, care a fost denumită MaxiMarc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la o sticlă un vin premiat în 2020 la Bruxelles, ce costă 90 de lei, la o sticlă de Mustoasă de Maderat, care e vândută cu 45 de lei, sau Feteasca şi Merlot-ul din 2019, care costă 50 de lei.

Din ce face bani milionarul român de 32 de ani care construieşte un castel în România

„Mustoasa de Măderat, un vin alb, un soi autohton. Un vin roșu ar fi Cadarca. Mustoasa e un soi mai acid. Dar avem două tipuri de Mustoasă: unul făcut simplu, altul «mai complicat», automat, mai catifelat. Sunt toată ziua pe la cramă, verificând și degustând, nu e chestia că am devenit expert.

Numele cramei este inspirat de copiii mei, Maximilian și Marc, am decis să folosim numele lor pentru că reprezintă viitorul. Motto-ul Where dreams become wines (n.red Unde visele devin vinuri, în engleză) a luat naștere dintr-o idee a tatei.

A avut trei visuri în copilărie, iar unul dintre ele era să dețină, la un moment dat, 15 rânduri de vie pentru a-și face vinul propriu. Acum, și-a îndeplinit visul”, spunea în trecut Ţucudean, citat de gsp.ro.

Reclamă

George Ţucudean are un hotel în Arad

Pe de altă parte, George a investit 6 milioane de euro în hotelul de cinci stele Aniroc Signature. De asemenea, şi vinul produs din propria podgorie îi aduce satisfacţii financiare.

„Am avut noroc că noi dețineam clădirea. Anumite piese de mobilier sunt făcute în regim propriu, alte detalii sunt rezolvate cu oameni pe care-i cunoaștem și ne-au luat prețul corect.

Una că știam care este, a doua că ei n-au vizat profitul, ci să-și pună semnătura pe ceea ce va în hotel. Da, am investit 6 milioane de euro, dar, dacă l-am fi făcut acum, costa cel puțin dublu!”, a mai spus Ţucudean.

Reclamă 4 / 0/3

Pe domeniul lui Tucudean a existat și un castel, vandalizat de căutătorii de aur pe vremea imperiului Austro-Ungar! Au rămas câteva pietre din el, iar Țucudean îl va ridica din nou.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și