Închide meniul

„Sună ca dracu!” Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi”

Alex Masgras Publicat: 1 octombrie 2024, 15:49

Reclamă
„Sună ca dracu! Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi

Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: "Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi"

Dan Şucu şi Marian Iancu / Colaj Hepta

Marian Iancu a lansat un nou atac la adresa lui Dan Şucu, patronul Rapidului. Fostul conducător de la Poli Timişoara este unul dintre cei mai vocali contestatari ai acţionarului majoritar din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu acuză politica de transferuri a lui Dan Şucu şi este de părere că echipa are mult de suferit din cauza faptului că şi-a vândut cei mai buni marcatori.

„Sună ca dracu!” Marian Iancu, un nou atac la adresa lui Dan Şucu: „Pericolul e la tribuna VIP. Pentru el nu contaţi”

Iancu mai spune şi că lui Dan Şucu nu îl interesează fanii din Giuleşti şi consideră că actuala conducere a Rapidului reprezintă principalul pericol pentru club.

De asemenea, fostul patron de la Poli Timişoara susţine că Marius Şumudică a fost adus ca Dan Şucu să îl facă de râs şi i-a dat dreptate lui Viorel Moldovan, pentru declaraţiile sale de la finalul meciului cu Oţelul Galaţi:

„Egalul cu Galaţiul lui Dorinel reprezintă exact ceea ce era de demonstrat. O echipă care-şi vinde aplicat toţi golgheterii nu mai contează în economia campionatului. Spuneţi-i asta lui Şucu şi puneţi-l să repete, să fiţi siguri că a reţinut. Oricum, pentru el nu contaţi.

Reclamă
Reclamă

La Rapid în atac viaţa e pustiu, pericolul e sus în tribuna VIP, unde şeful Sucu face deja calcule pentru la iarnă cu ochii pe transfermarkt! Ce vinde, cât încasează! Fanii cotizează bani şi emoţii cu ochii la tabelă şi clasament, crezând în promisiuni deşarte!

Rapid e la trei puncte de retrogradarea directă şi joacă în deplasare etapa viitoare la o contra candidată pentru «matineu»! Sună ca dracu! Infanterie uşoară, spune Moldovan şi are dreptate, că infanteria grea au vândut-o şi l-au adus pe Șumudica să-l facă de râs!”, a declarat Marian Iancu, potrivit orangesport.ro.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti

Camerele TV l-au surprins pe Dan Şucu, imediat după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti, după 11 runde disputate din acest sezon. Giuleştenii au remizat cu Oţelul, scor 1-1.

Reclamă

Rapid nu a mai înregistrat o victorie pe teren propriu de pe 19 mai. La momentul respectiv, giuleştenii o învingeau pe marea rivală FCSB, cu scorul de 2-0.

În acest sezon, Rapid a remizat pe teren propriu cu CFR Cluj, Sepsi, Dinamo şi Oţelul şi a fost învinsă de U Cluj. După această serie, acţionarii giuleştenilor nu au mai rezistat.

Prezenţi în tribune la duelul cu Oţelul, Dan Şucu şi Victor Angelescu au privit împreună partida. După fluierul final, Şucu a făcut o grimasă de nemulţumire, fiind vizibil deranjat de pasa negativă pe care o traversează echipa sa pe teren propriu, în acest sezon.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și