Închide meniul

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 0:01

Reclamă
Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani! Capitolul la care este depăşit doar de Cristiano Ronaldo

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani

Robert Lewandowski, în timpul unui meci la Barcelona/ Profimedia

Robert Lewandowski a stabilit o bornă impresionantă la Barcelona, la vârsta de 36 de ani. Atacantul polonez a reuşit o „dublă” de vis în duelul cu Young Boys, din Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sub comanda lui Hansi Flick, Robet Lewandowski a „renăscut”. Atacantul are cifre fabuloase în startul acestui sezon, dubla „dubla” din etapa a doua a grupei de Champions League.

Robert Lewandowski, bornă impresionantă la Barcelona, la 36 de ani

Robert Lewandowski a fost cel care a deschis scorul în duelul cu Young Boys. Vârful de 36 de ani a marcat din centrarea lui Raphinha, în minutul opt. Ulterior, „Lewa” a reuşit „dubla” în repriza secundă. În minutul 51, acesta a punctat din pasa lui Martienz.

Graţie celor două goluri marcate în poarta celor de la Young Boys, Robert Lewandowski a ajuns la un total e 51 de goluri marcate, după împlinirea vârstei de 30 de ani. La acest capitol, vârful polonez este depăşit doar de Cristiano Ronaldo. Starul lusitan a marcat nu mai puţin de 68 de goluri, după împlinirea vârstei de 30 de ani.

Totodată, Robert Lewandowski este doar al patrulea jucător care marchează cel puţin un gol, în ultimele şapte ediţii de Champions League. Kylian Mbappe, Antoine Griezmann şi Pgil Foden sunt ceilalţi trei jucători care au marcat măcar odată, în ultimele şapte stagiuni ale competiţiei.

Reclamă
Reclamă

Robert Lewandowski traversează un sezon de vis la Barcelona. În cele zece meciuri bifate, în toate competiţiile, atacantul polonez a marcat nu mai puţin de nouă goluri, reuşind să ofere şi două pase decisive.

În topul marcatorilor din istoria Champions League, Robert Lewandowski ocupă locul al treilea, cu 96 de goluri marcate, de-a lungul carierei sale. Primul loc este ocupat de Cristiano Ronaldo, care a marcat 141 de goluri, iar pe locul secund se clasează Lionel Messi, cu 129 de goluri.

Barcelona a făcut instrucţie cu Young Boys şi s-a impus cu un categoric 5-0. Pe lângă „dubla” lui Robert Lewandowski, Raphinha şi Martinez au mai punctat pentru catalani, iar Camara a „reuşit” un autogol, pe finalul partidei.

Reclamă

Hansi Flick, cuvinte uriașe despre Robert Lewandowski

Hansi Flick a avut cuvinte uriașe la adresa luiRobert Lewandowski, după Barcelona – Getafe 1-0. Antrenorul echipei FC Barcelona a declarat că atacantul polonez, autorul unicului gol al meciului cu Getafe (1-0), disputat miercuri seara în La Liga, este „cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu”, informează EFE.

Pentru mine, el este cel mai bun număr 9 din ultimul deceniu. Treaba sa este să joace în faţa porţii şi să marcheze, iar el asta face. Are jucători în jurul său care îl pot asista şi este fantastic în faţa porţii”, a spus tehnicianul german la conferinţa de presă pe care a susţinut-o la Stadionul Olimpic Lluís Companys după succesul cu Getafe.

Robert Lewandowski (36 ani) a evoluat între 2014 şi 2022 la Bayern Munchen, unde a lucrat, de asemenea, sub comanda lui Hansi Flick, reuşind să marcheze 344 de goluri în 375 de meciuri disputate în toate competiţiile, notează agerpres.ro.

De la sosirea sa la Barca, în iulie 2022, Lewandowski a înscris 66 de goluri în 103 partide. Miercuri, polonezul a marcat al 6.500-lea gol din istoria clubului FC Barcelona în La Liga, conform presei catalane.

Reclamă

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:59 1 oct.

VideoNota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2, LIVE în AntenaPLAY!

23:55 1 oct.

Arsenal, Barcelona şi Manchester City, victorii clare în Champions League! Borussia Dortmund a făcut scorul serii! Rezultatele

23:33 1 oct.

Karim Adeyemi, hat-trick superb în „măcelul” Borussia Dortmund – Celtic! Jucătorul cu origini româneşti, meci de senzaţie

23:20 1 oct.

VideoCristina Neagu a dezvăluit că a jucat fotbal înainte de a deveni handbalistă! Ce a spus despre porecla „Messi din handbal”

23:09 1 oct.

VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman

22:54 1 oct.

VideoJoselu, „dublă” de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain! Fostul star al lui Real Madrid e în mare formă în Liga Campionilor Asiei

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 3 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 4 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 5 „E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?” 6 FotoEmeric Ienei, imagine rară alături de o altă legendă a fotbalului! Marele antrenor, distincţie din partea Generaţiei de Aur
Citește și