Închide meniul
VIDEO

„Încă nu este o opţiune!” Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea: „O problemă internă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 octombrie 2024, 18:09

Reclamă
„Încă nu este o opţiune! Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea: „O problemă internă!

Ianis Hagi a fost reprimit la echipă, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea despre situaţia "Prinţului"

Ianis Hagi, la antrenament alături de Philippe Clement / Profimediaimages

Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea despre internaţionalul român. Philippe Clement a vorbit despre motivul pentru care fiul lui Gică Hagi a revenit în lotul primei echipe, dar a precizat că încă nu se poate baza pe mijlocaşul de 25 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a evoluat la echipa a doua a lui Rangers, de la revenirea din împrumutul la Alaves. Totul din cauza unei clauze din contract. Ianis a jucat 99 de meciuri şi ar fi primit un bonus de peste 300.000 de euro dacă atingea borna 100. Românul a fost reprimit la prima echipă abia după ce a renunţat la clauză.

Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea

La conferinţa de presă premergătoare meciului Rangers – Lyon, din Europa League, Clement a oferit detalii despre situaţia lui Ianis Hagi. A evitat să răspundă la o întrebare primită de la jurnalişti.

(Cât de mult te-ai bucurat că Ianis Hagi s-a întors la prima echipă?) Ianis a avut o problemă legată de contract, care era de înainte să vin eu aici. Aceasta s-a rezolvat acum, astfel că Hagi s-a întors la antrenamentele echipei mari. Vrem să îl aducem la cel mai bun nivel și asta avem acum de făcut.

(Cum este să perspectiva de a-l avea pe Ianis Hagi drept o opţiune?) Încă nu este o opţiune. Este un drum de străbătut. Cu cât mai mulţi jucători ai, care pot să facă diferenţa, cu atât mai bine este. Cu siguranţă nu a fost o situaţie pe care mi-am dorit să o am. Acum s-a rezolvat!

Reclamă
Reclamă

(Nu ai putut grăbi negocierile dintre cele două părţi, pentru a arăta că îl vrei la echipă?) Nu vreau să răspund la această întrebare, este o problemă internă.

Ianis s-a antrenat o singură dată, s-a pregătit doar la echipa a doua. L-am lăsat să joace meciuri cu echipa secundă, pentru a fi cât mai bine din punct de vedere fizic. Vom vedea în următoarele săptămâni cum este. Trebuie să se lupte pentru un loc în echipă. La fel este şi pentru ceilalţi jucători„, a declarat Philippe Clement.

Reclamă

Ianis Hagi nu va putea evolua în următorul meci al lui Rangers, din Europa League, deoarece nu a fost inclus pe lista pentru competiţia europeană. Acesta ar putea fi însă în lotul scoţienilor la meciul din campionat cu St. Johnstone, din etapa a şaptea.

Fiul „Regelui” a fost transferat de Rangers de la Genk în 2020, pentru 3.5 milioane de euro. În prezent, Ianis are o cotă de piaţă de 1.8 milioane de euro.

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă

Rangers a postat o fotografie cu Ianis Hagi, de la un antrenament, iar fanii au reacţionat imediat în comentarii. Aceştia au transmis că era şi timpul ca Philippe Clement să apeleze la serviciile internaţionalului român.

Unii suporteri ai lui Rangers s-au declarat convinşi şi de faptul că Ianis Hagi va fi extrem de motivat şi va dori să-şi demonstreze calităţile, la primul meci pe care îl va juca pentru Rangers, după revenirea în lotul echipei mari.

Va da totul”, „Era şi timpul”, „Super veste! Acum să-i acordaţi câteva meciuri”, „Bine ai revenit, Prinţule”, „Atât de bucuros pentru că s-a întors, e un jucător inteligent”, „Să-l joace ca număr 10 şi vom face tripla în acest sezon”, „Fantastic” şi „Să-l puneţi direct în primul 11”, sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor lui Rangers, la postarea prin care clubul anunţă revenirea lui Ianis Hagi la echipa mare.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM! „Galacticii”, conduşi de Lille!

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și