Închide meniul

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu fiul „Regelui” la antrenamente

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2024, 17:40

Reclamă
Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu fiul „Regelui la antrenamente

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi, la un antrenament al lui Rangers/ Twitter

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers. Fiul „Regelui” a postat o fotografie, de la un antrenament efectuat sub comanda antrenorului scoţienilor, Philippe Clement.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a evoluat la echipa a doua a lui Rangers, de la revenirea din împrumutul la Alaves. Internaţionalul român a marcat pe bandă rulantă în amicalele formaţiei secunde a scoţienilor, astfel că l-a impresionat pe Philippe Clement.

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers

Rangers a postat mai multe fotografii de la ultimul antrenament, iar în una dintre ele este surprins şi Ianis Hagi. Fiul „Regelui” a redistribuit imaginea pe contul său de Instagram şi a transmis un mesaj scurt: „Am revenit”!

Şi jurnaliştii de la Sky Sports au confirmat faptul că Ianis Hagi se antrenează alături de echipa mare a lui Rangers, după „exilul” de câteva luni la formaţia secundă. Aceştia amintesc de faptul că internaţionalul român a refuzat două oferte din Liga 1 în vară, de la Rapid şi Universitatea Craiova, pentru a continua pe Ibrox.

Sursa citată mai sus mai menţionează faptul că Ianis Hagi şi oficialii lui Rangers au ajuns la o înţelegere, pentru ca fiul „Regelui” să revină sub comanda lui Philippe Clement.

Reclamă
Reclamă

„Rangers a confirmat faptul că Ianis Hagi a revenit la antrenamentele primei echipe. Românul de 25 de ani s-a antrenat cu echipa a două, după ce s-a zvonit că ar putea pleca de pe Ibrox în vară. El a fost dispus să-şi renegocieze clauza din contractul său, clauză care ar declanşa o creştere salarială, dacă va juca într-un meci la Rangers.

Se pare că ambele părţi au lucrat împreună pentru a-i permite lui Ianis Hagi să joace din nou pentru echipă”, au notat jurnaliştii de la Sky Sports.

Ianis Hagi nu va putea evolua în următorul meci al lui Rangers, din Europa League, deoarece nu a fost inclus pe lista pentru competiţia europeană. Acesta ar putea fi însă în lotul scoţienilor la meciul din campionat cu St. Johnstone, din etapa a şaptea.

Reclamă

Ianis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B

Ianis Hagi a reuşit o „dublă” şi o pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi i-a oferit un assist lui Findlay Curtis, la golul acestuia de 1-0. Ulterior, Ianis Hagi a egalat scorul, 2-2, dintr-o lovitură liberă executată în minutul 76. Acelaşi Ianis Hagi a adus victoria echipei sale, în minutul 90 al partidei.

Curtis a deschis scorul în amicalul Rangers B – Huddersfield în minutul 31, din pasa lui Ianis Hagi. Ulterior, Huddersfield a reuşit să întoarcă soarta partidei.

Huddersfield a marcat în minutele 33 şi 41. Ianis Hagi avea să restabilească egalitatea în minutul 76 al partidei, după ce a executat perfect o lovitură liberă.

Fiul lui Gică Hagi a marcat şi cel de al treilea gol al lui Rangers B, contribuind, astfel, decisiv la victoria cu Huddersfield.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

19:45

VIDEOLIGA CAMPIONILOR ASIEI | Al Gharafa – Al Ain LIVE VIDEO (21:00, AntenaPLAY)! Rezultatele zilei

19:19

Kosovo, sancţionată de UEFA după incidentele de la meciul cu România! Ce pedeapsă a primit adversara „tricolorilor”

19:15

Adversara FCSB-ului din Europa League, la un pas să-şi schimbe antrenorul! Conducerea i-a dat ultimatum

18:45

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan, meciurile serii din Champions League (22:00)! Două partide se joacă ACUM

18:41

Dinamo a fost la un pas de un transfer de senzaţie! Motivul pentru care mutarea a picat în ultimul moment: „Eram foarte aproape!”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și