Închide meniul

„O motivaţie în plus!” Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 18:39

Reclamă
„O motivaţie în plus! Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

Mihai Lixandru, la conferinţa de presă/ AntenaSport

Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucătorii FCSB-ului, pentru meciul cu PAOK, nu a întârziat să apară. Mijlocaşul campioanei vrea să-l facă fericit pe patronul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu PAOK pe arena Toumba, în etapa a doua a grupei de Europa League. Duelul se va disputa joi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

Mihai Lixandru s-a declarat bucuros de faptul că a împărţit avionul spre Salonic cu Gigi Becali. Mijlocaşul a subliniat că patronul campioanei nu a mai făcut de mult o deplasare alături de echipa sa, astfel că vrea să-l facă fericit la ora meciului.

De asemenea, Mihai Lixandru a prefaţat şi duelul cu PAOK. Acesta se aşteapta ca partida să fie una „de foc”, însă a subliniat că atmsofera pe care o vor crea fanii greci va reprezenta o motivaţie în plus pentru jucătorii campioanei României.

„Am văzut deja stadionul, am văzut terenul. Ne aşteptăm la o atmosferă incendiară din partea lor, dar suntem pregătiţi de acest lucru. Suntem conştienţi că asta o să urmeze. Sincer, pentru noi e o motivaţie în plus şi ne place să jucăm pe astfel de stadioane.

Reclamă
Reclamă

Ne bucurăm că dânsul (n.r. Gigi Becali) este alături de noi, nu a mai fost de mult la un meci sau într-o deplasare. Înseamnă că prin rezultatele noastre şi prin ţara în care se joacă, dânsul a avut plăcerea să vină alături de noi. Este o motivaţie în plus, sperăm să îl facem fericit şi sperăm să câştigăm mâine.

(Reporter: Faptul că ai fost numit printre cei trei jucători aşa-zişi „perfecţi” de către patron, te ajută?) Nu am citit exact ştirea, bănuiesc la ce vă referiţi. Dânsul ştie mai bine, aş vrea să discutăm despre meci. Dânsul vrea doar să ne ajute, să ne încurajeze şi sunt sigur că asta a făcut şi că mâine vom arăta foarte bine.

Am analizat-o pe PAOK, este o echipă foarte bună. Ştiam că au o echipă bună, cu jucători talentaţi. Este normal, suntem în Europa League, nu ne aşteptam să fie uşor de învins. Suntem pregătiţi, Mister ne-a prezentat punctele lor forte, punctele în care putem să fim şi noi periculoşi. Credem cu adevărat în şansele noastre.

Reclamă

Vă putem asigura că am analizat foarte bine meciul, nu au cu ce să ne surprindă. Ne plac meciurile tari, cu greutate, cu presiune. Mâine avem un meci tare şi abia aşteptăm să ne testăm puterile şi să vedem la ce nivel suntem”, a declarat Mihai Lixandru, la conferinţa de presă.

Gigi Becali a făcut show cu jucătorii de la FCSB pe avion, în drum spre Salonic

Gigi Becali a purtat discuţii cu jucătorii de la FCSB, în drumul spre Salonic, înainte de meciul cu PAOK, din grupa Europa League.

„Am vorbit cu fiecare în parte, i-am luat pe rând, stânga dreapta, jucătorii. Nu trebuia? (ceartă) Ca să știe de frică. Le-am zis la fiecare, singurul căruia i-am zis. Șut, nu am ce să spun. Radunovic nu am ce să-ți spun, Lixandru nu am ce să-ți spun. Nu au, nu greșesc.

Ăilalți.. lui Baba i-am zis, băi, crezi că am nevoie de floricele la mijlocul terenului?. Malcom la fel. I-am zis și lui Olaru, bă, tu ești mare fotbalist, dar nu ești atât de mare încât să primești mingea în centru.

Nici Olaru, verticalizarea aia acolo, sau dacă o primești, o dai în stânga dreapta, o dai în tușă, chiar dacă o dai la adversar. Nu ai voie să pierzi mingea în centru. Acolo primesc mingea jucători de 100 de milioane, de două sute de milioane. Ca să primească mingea cu spatele în centru”, a spus Becali, la sosirea în Salonic.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

21:50

LIVE SCOREReal Madrid, Liverpool şi Bayern joacă ACUM! „Galacticii”, conduşi de Lille! Kylian Mbappe e rezervă

21:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (joi, ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

21:10

UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și