Închide meniul

Gigi Becali a făcut show cu jucătorii de la FCSB pe avion, în drum spre Salonic: „Crezi că am nevoie de floricele?”

Dan Roșu Publicat: 2 octombrie 2024, 15:20

Reclamă
Gigi Becali a făcut show cu jucătorii de la FCSB pe avion, în drum spre Salonic: „Crezi că am nevoie de floricele?

Gigi Becali a făcut show cu jucătorii de la FCSB pe avion, în drum spre Salonic

Gigi Becali, în timpul unui interviu - Antena Sport

Gigi Becali a purtat discuţii cu jucătorii de la FCSB, în drumul spre Salonic, înainte de meciul cu PAOK, din grupa Europa League, ce se va disputa joi, de la ora 22:00, LIVE TEXT pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am vorbit cu fiecare în parte, i-am luat pe rând, stânga dreapta, jucătorii. Nu trebuia? (ceartă) Ca să știe de frică. Le-am zis la fiecare, singurul căruia i-am zis. Șut, nu am ce să spun. Radunovic nu am ce să-ți spun, Lixandru nu am ce să-ți spun. Nu au, nu greșesc.

Gigi Becali a făcut show cu jucătorii de la FCSB pe avion, în drum spre Salonic

Ăilalți.. lui Baba i-am zis, băi, crezi că am nevoie de floricele la mijlocul terenului?. Malcom la fel. I-am zis și lui Olaru, bă, tu ești mare fotbalist, dar nu ești atât de mare încât să primești mingea în centru.

Nici Olaru, verticalizarea aia acolo, sau dacă o primești, o dai în stânga dreapta, o dai în tușă, chiar dacă o dai la adversar. Nu ai voie să pierzi mingea în centru. Acolo primesc mingea jucători de 100 de milioane, de două sute de milioane. Ca să primească mingea cu spatele în centru”, a spus Becali, la sosirea în Salonic.

Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc

De celaltă parte, Răzvan Lucescu susţine că nu resimte presiunea rezultatelor, înainte de duelul cu FCSB. Fostul selecţioner are o revanşă de luat după sfertul românesc din 2006, din Cupa UEFA, când Steaua a eliminat Rapidul.

Reclamă
Reclamă

„Este un joc. Nimic mai mult, nimic mai puțin. Nu mi-am schimbat rutina zilnică. M-am trezit la ora 5 dimineața pentru că mă deranjează câteva gânduri în ultimele zile. Am tot făcut aceleași lucruri. O fac de fiecare dată înainte de fiecare meci, am avut aceleași întâlniri.

E un joc. Nu e acelaşi lucru? Crezi că face vreo diferenţă faptul că mâine jucăm cu Steaua, FCSB? Sau că jucăm cu Lamia, sau Aris, sau Olympiakos, sau Panathinakios? Nu. E un meci pe care vrem să-l jucăm pentru a câştiga, pentru a intra pe teren şi pentru a da tot, ca de fiecare dată. Suntem abia la început”, a spus Răzvan Lucescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:56

„Cuvintele nu pot descrie sentimentul!” Simona Halep, copleşită după victoria de la Hong Kong! Mesajul emoţionant transmis

18:39

„O motivaţie în plus!” Reacţia lui Mihai Lixandru, după ce Gigi Becali a făcut deplasarea la Salonic alături de jucători

18:36

Wojciech Szczesny a semnat cu FC Barcelona! Anunţul oficial: ”Oferă toate garanţiile posibile”

18:23

Real Madrid, Bayern, Liverpool şi Juventus joacă azi, în Champions League (LIVE SCORE, 22:00)! Programul complet

18:09

VIDEO„Încă nu este o opţiune!” Ianis Hagi a fost reprimit în lot, iar antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea: „O problemă internă!”

17:52

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 octombrie

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 4 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!” 5 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 6 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!”
Citește și