Închide meniul

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1: „Plus procente!” Pe cine a pus ochii patronul de la FCSB

Viviana Moraru Publicat: 2 octombrie 2024, 20:06

Reclamă
Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1: „Plus procente! Pe cine a pus ochii patronul de la FCSB

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali a făcut o ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1. Adrian Mititelu a dezvăluit faptul că patronul de la FCSB a pus ochii pe Vladislav Blănuţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul a fost împrumutat de FCU Craiova la U Cluj, în vară, iar la momentul respectiv a fost dorit cu insistenţă şi de Gigi Becali.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru un jucător din Liga 1

Adrian Mititelu a declarat că Vladislav Blănuţă a refuzat propunerea făcută de FCSB. Gigi Becali era dispus să ofere nu mai puţin de 1,3 milioane de euro în schimbul atacantului de 22 de ani.

Mititelu a dezvăluit faptul că Blănuţă şi-a dorit să joace pentru U Cluj. Patronul de la FCU Craiova era dispus să-l cedeze pe atacantul său la FCSB, deoarece Gigi Becali îi oferea procente dintr-un viitor transfer.

„Blănuță a refuzat oferta FCSB-ului acum două săptămâni, două zile m-am rugat să o accepte. 1.300.000 de euro dădea FCSB, plus procent.

Reclamă
Reclamă

Eu nu prea voiam să îl dau, aștept o ofertă mai bună, dar am zis că e nevoie. Dar nu a vrut jucătorul, până la urmă l-am înțeles.

A zis că vrea să plece afară, l-a sunat toată lumea, inclusiv de la Steaua (n.red – FCSB), dar nu a vrut. A zis că îi place la Cluj, simte că va face treabă bună acolo”, a declarat Adrian Mititelu, conform sptfm.ro.

Vladislav Blănuţă a bifat 11 meciuri la U Cluj, în acest sezon. Atacantul de 22 de ani a marcat patru goluri şi a oferit şi o pasă decisivă.

Reclamă

Gigi Becali a confirmat transferul pe care îl face la FCSB: „Da, o să îl luăm!”

Gigi Becali a confirmat, după victoria cu Sepsi, transferul pe care îl face la FCSB. Patronul campioanei României a anunţat care va fi prima mutare pe care o va realiza în perioada de mercato din iarnă.

Becali nu mai are încredere în Andrei şi îi aduce concurenţă lui Ştefan Târnovanu. Portarul Petrolului, Lukas Zima, este aşteptat să îmbrace tricoul roş-albastru. Veteranul de 30 de ani are o cotă de piaţă de 850.000 de euro.

E portar mare (n.r. Ștefan Târnovanu), să știi. Dacă ar avea puțină bărbăție, aș lua zeci de milioane. Da, da, îl vreau pe Zima. MM știe, stau eu acum să vorbesc de un portar? Eu mă ocup de mijlocași și de atacanți. Îmi arde mie de portar? Îl avem pe ăsta, care e cel mai bun din Liga 1.

Eu îl critic ca să apere de frică. O să îl luăm în iarnă pe Zima, ca să avem al doilea portar”, a declarat Gigi Becali la primasport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 3 oct.

Mohamed Salah, record impresionant la Liverpool! E primul jucător din istoria „cormoranilor” care reuşeşte asta

23:55

Surprize uriaşe în Champions League! Real Madrid şi Bayern, învinse! Juventus, remontada în inferioritate! Rezultatele serii

23:43

Arbitrul Radu Petrescu, făcut praf de fanii lui Aston Villa: „Cel mai bun jucător al lui Bayern!”. A stârnit controverse uriaşe!

23:07

Probleme pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Jucătorul de 3 milioane de euro este OUT pentru meciul din Europa League

22:29

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid! Carlo Ancelotti l-a ajutat să-l depăşească pe Raul

22:17

Adrian Mititelu l-a umilit pe Nicolo Napoli, când a aflat că va fi reclamat la FIFA: „Eu l-am ţinut în viaţă. A făcut figuraţie!”

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan sunt ACUM în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 3 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și