Închide meniul

Triunghiul amoros care zguduie paddock-ul din Formula 1! Doi piloţi au pus ochii pe aceeaşi influenceriţă

Alexandra Costea Publicat: 3 octombrie 2024, 15:28

Reclamă
Triunghiul amoros care zguduie paddock-ul din Formula 1! Doi piloţi au pus ochii pe aceeaşi influenceriţă

Triunghiul amoros care zguduie paddock-ul din Formula 1

Oliver Bearman şi Franco Colapinto, la conferinţa de presă dinaintea Marelui Premiu al Azerbaidjanului - Profimedia

Triunghiul amoros care zguduie paddock-ul din Formula 1! Oliver Bearman şi Franco Colapinto par să fie rivali şi în afara circuitului. Toată lumea e cu ochii pe tinerii piloţi, după ce s-a aflat că aceeaşi tânără le-a aprins călcâiele. Blondina care a pus pe jar lumea motorsportului activează în mediul online ca influenceriţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Considerat unul dintre viitorii campioni din F1, Bearman a pilotat sezonul acesta pentru Ferrari, în Arabia Saudită, unde l-a înlocuit pe Carlos Sainz. Atunci, spaniolul în vârstă de 30 de ani a fost operat de apendicită. La doar 18 ani, Ollie Bearman a obţinut primele sale puncte din Formula 1.

Triunghiul amoros care zguduie paddock-ul din Formula 1! Ollie Bearman şi Franco Colapinto au pus ovchii pe aceeaşi influenceriţă

Chiar dacă a fost cap de afiş pentru performanţele sale şi pentru faptul că a semnat cu Haas din 2025, acum, englezul este în centrul atenţiei pentru un cu totul alt motiv. Mai exact, potrivit jurnaliştilor de la The Sun şi Daily Mail, Bearman se află într-un triunghi amoros din care face parte şi rivalul său de pe circuit, Franco Colapinto. Argentinianul în vârstă de 21 de ani a debutat anul acesta în Formula 1.

Triunghiul amoros care zguduie paddock-ul din Formula 1
Estelle Ogilvy în paddock-ul F1 – Sursă foto: X

Se pare că viitorul pilot Haas s-a despărţit recent de iubita sa, Estelle Ogilvy, o influenceriţă în vârstă de 22 de ani. Blondina, care a fost prezentă de mai multe ori în paddock, ar fi avut în trecut o relaţie cu Franco Colapinto.

Mai mult, se pare că după despărţirea de pilotul englez, Ogilvy ar fi reluat legătura cu Colapinto. După prima lor despărţire, cei doi au încetat să se mai urmărească pe reţelele de socializare.

Reclamă
Reclamă

Totul a ieşit la iveală după singura cursă la care Ollie Bearman şi Franco Colapinto au participat în acelaşi timp. Este vorba despre Marele Premiu al Azerbaidjanului, acolo unde argentinianul a terminat pe locul 8, iar britanicul a încheiat pe locul 10. Amândoi au punctat la finalul cursei.

Franco Colapinto a punctat încă din prima cursă de Formula 1 din cariera sa

Franco Colapinto este primul pilot argentinian care ia startul unei curse de Formula 1 în ultimii 23 de ani. Tânărul în vârstă de 21 de ani a ajuns la Williams, luându-i locul lui Logan Sargeant. Echipa britanică a ales să facă această schimbare din cauza performanţelor slabe ale americanului.

Argentinianul şi-a făcut debutul în Formula 1 la testele post-sezon din Abu Dhabi 2023. În primele trei curse din cariera sa, argentinianul a punctat de fiecare dată. Colapinto se află pe locul 19 în clasamentul piloţilor, având un total de 4 puncte.

Reclamă

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:10

LIVE SCOREFerencvaros – Tottenham se joacă ACUM! Porto – Manchester United începe la ora 22:00. Meciurile serii din Europa League

19:48

Luca Preda are planuri mari de viitor după ce s-a calificat la Turneul Campionilor la juniori: „De ce nu şi mai sus?”

19:45

Moment de reculegere înainte de PAOK – FCSB! UEFA şi-a dat acordul

18:03

EXCLUSIVMatei Lucescu, înainte de PAOK Salonic – FCSB: „O să ţin cu PAOK în seara asta!”

17:29

Fiul lui Michael Schumacher s-a întors la volanul unui monopost de Formula 1! Mick a fost prezent la testele Pirelli

17:09

„Faci ce spune Becali” a ajuns în presa din Grecia! Mesaj despre patronul FCSB, înaintea meciului cu PAOK

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și