Închide meniul

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

Viviana Moraru Publicat: 6 septembrie 2024, 13:41

Reclamă
Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Schimbare de ultim moment în Formula 1

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului

Ollie Bearman/ Profimedia

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen la Haas, în Marele Premiu al Azerbaidjanului. Magnussen a fost suspendat pentru cursa din Baku, după un incident petrecut la Monza, în etapa precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kevin Magnussen a fost implicat într-un accident cu Pierre Gasly, în timpul Marelui Premiu al Italiei. Danezul a primit o penalizare de zece secunde și a fost suspendat pentru Marele Premiu al Azerbaidjanului.

Ollie Bearman îi va lua locul lui Kevin Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului

Haas i-a găsit rapid înlocuitor lui Kevin Magnussen. Ollie Bearman, cel care va pilota pentru echipa americană din 2025, îl va înlocui pe danez pentru week-end-ul de Formula 1 de la Baku.

Haas îi oferă astfel ocazia lui Ollie Bearman să debuteze mai devreme la noua sa echipă. Din 2025, acesta va pilota pentru americani alături de Esteban Ocon.

Ollie Bearman nu va participa astfel în etapa de Formula 2 de la Baku, dat fiind faptul că-l va înlocui pe Magnussen în Marele Premiu al Azerbaidjanului.

Reclamă
Reclamă

Ollie Bearman nu se va afla pentru prima dată la startul unui week-end de Formula 1. Acesta a mai pilotat pentru Ferrari la începutul anului, în Marele Premiu al Arabiei Saudite. La momentul respectiv, pilotul de 19 ani l-a înlocuit pe Carlos Sainz, operat de apendicită.

Ollie Bearman a impresionat în monopostul Ferrari și la prima sa cursă în Formula 1 a reușit să se claseze în zona punctelor, pe locul al șaptelea.

De asemenea, Bearman a mai participat și la sesiunile de antrenamente ale viitoarei sale echipe. Pilotul de 19 ani a pilotat la Haas în prima sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Ungariei, chiar înaintea vacanței de vară.

Reclamă

În primele şase curse din 2024, Magnussen a acumulat 10 puncte de penalizare. Dacă un pilot ajunge la 12 puncte de penalizare într-un interval de 12 luni, este suspendat pentru o cursă. Cursele în care a mai primit puncte de penalizare în Arabia Saudită (3), China (2) şi Monaco (5).

Magnussen este primul pilot din Formula 1 suspendat pe baza regulei introduse de FIA în 2014. Până acum, alţi patru piloţi din Formula 2 au mai primit astfel de suspendări.

Helmut Marko trage un semnal uriaş de alarmă şi avertizează Red Bull

Helmut Marko trage un semnal uriaş de alarmă şi avertizează Red Bull. Echipa care a dominat ultimele sezoane din Formula 1 se confruntă cu probleme mari în acest sezon. Chiar dacă se află pe primul loc la constructori, dar şi cu Max Verstappen lider în clasamentul piloţilor, Red Bull tremură serios în acest sezon.

Max Verstappen a încheiat pe locul 6 în Marele Premiu al Italiei, în timp ce Sergio Perez s-a clasat pe locul 8. Întrebat dacă Red Bull poate lupta în continuare pentru titlul la constructori cu Sergio Perez, Helmut Marko a oferit un răspuns surprinzător şi a anunţat obiectivul echipei în acest sezon:

Checo nu e rău, dar e mai încet. Dar prioritatea este ca Max să câştige titlul la piloţi. Avantajul lui poate să dispară imediat dacă o ţinem tot aşa. Dacă nu îi dăm lui Max o maşină competitivă şi repetăm prestaţia de la Monza de câteva ori, atunci totul este posibil”, a declarat Helmut Marko, potrivit planetF1.com.

Max Verstappen este lider în clasamentul piloţilor după 16 etape din acest sezon de Formula 1, cu 303 puncte. El este urmat de Lando Norris (241 puncte) şi Charles Leclerc (217 puncte).

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:45

UPDATEKosovo – România, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (vineri, 21:45)! Mircea Lucescu îşi începe noul mandat la naţională

15:34

Sold out la Kosovo – România! Cine îi va susţine pe tricolori din tribune, după sancţiunea UEFA

15:23

Ce se întâmplă cu Sidibe, după ce transferul la FCSB a picat! Adrian Mititelu a făcut anunțul: „Până luni se rezolvă!”

14:31

FCU Craiova a prezentat oficial doi jucători! Adrian Mititelu, asalt pe piaţa transferurilor!

14:30

EXCLUSIVAlbion Rrahmani, mesaj direct pentru Dan Șucu după plecarea de la Rapid: „Mereu îmi voi aminti de asta!”

14:17

Cum poate pleca Ianis Hagi de la Rangers! Singura variantă salvatoare pentru fiul „Regelui”: „Atunci vor exista oferte!”

1 FotoSuma uriaşă pe care o va primi Georgina Rodriguez, lunar, de la Cristiano Ronaldo, dacă se vor despărţi! Totul a fost dezvăluit 2 Foto„Sunt recunoscătoare!” Mesajul emoționant primit de Gică Hagi de la soția lui Ianis Hagi 3 FotoFernando Alonso şi-a prezentat „bijuteria” de 4 milioane de euro: „Ce privilegiu! Este greu de exprimat în cuvinte” 4 FotoImagini de la antrenamentul oficial al naţionalei înainte de meciul Kosovo – România! Anunţul FRF privind gazonul de la Priştina 5 Adi Mutu a fost ofertat de o echipă din Liga 1! Florin Maxim, varianta de rezervă în cazul unui refuz al „Briliantului” 6 Rodrygo nu s-a putut abţine când a văzut că nu e pe lista pentru Balonul de Aur. Atacantul lui Real Madrid, reacţie categorică
Citește și