Închide meniul

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2024, 16:37

Reclamă
Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: "Revenirile nu sunt niciodată ușoare"

Simona Halep, în timpul unui meci / Profimedia

Simona Halep a oferit prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong. Fostul lider mondial a pierdut duelul din turul secund al turneului WTA 125 de la Hong Kong.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După victoria entuziasmantă din primul tur cu Arina Rodionova, Halep a pierdut în faţa unei alte jucătoare din Rusia. Anna Blinnkova, locul 78 WTA), s-a impus cu 6-2, 6-1.

Simona Halep, prima reacţie după eliminarea de la Hong Kong: „Revenirile nu sunt niciodată ușoare”

Pentru prima oară după mai bine de doi ani, Simona Halep a evoluat în zile consecutive de concurs. Acest lucru pare că şi-a spus cuvântul, dar dubla câştigătoare de Grand Slam este conştientă de asta.

La scurt timp după înfrângerea cu Blinkova, Simona Halep a oferit o scurtă reacţie pe contul său de Instagram:

„Revenirile nu sunt niciodată ușoare. Hong Kong, mulțumesc pentru primirea călduroasă”, a scris Simona Halep, pe contul său de Instagram.

Reclamă
Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Simona Halep a revenit după suspendare în luna martie, la Miami, acolo unde a pierdut în faţa Paulei Badosa. După meciul din Florida, Halep s-a confruntat cu probleme de sănătate şi nu a mai jucat până în iunie, la Paris, acolo unde a rezistat doar un set şi jumătate în duelul cu McCartney Kessler.

Simona Halep va reveni pe teren, tot la Hong Kong, dar la un turneu mai important, de 250 de puncte. Turneul respectiv va avea loc în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie.

Reclamă

În urma victoriei din primul tur cu Rodionova, Simona Hallep are 26 de puncte şi se află pe locul 879 în clasamentul WTA, urcând de pe locul 1130.

Anna Blinkova, copleșită de emoții după ce i-a cedat doar trei game-uri Simonei Halep

Anna Blinkova a oferit prima reacție, imediat după succesul obținut în meciul cu Simona Halep. Rusoaica era vizibil emoționată și a transmis că s-a pregătit intens pentru a o învinge pe româncă.

Blinkova a subliniat că a jucat împotriva unei mari campioane, iar victoria obținută este una dintre cele mai importante din întreaga ei carieră.

„Am jucat cel mai bun tenis din viața mea, știam că joc împotriva unei campioane și m-am pregătit pentru meciul carierei. Iubesc orașul, am prieteni aici, și vreau să le mulțumesc tuturor. Știam că ea nu va face prea multe greșeli și am încercat să joc bine. M-am simțit din ce în ce mai bine pe teren, am lovit cu putere”, a declarat Anna Blinkova, după 6-2, 6-1 cu Simona Halep, conform site-ului WTA.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:04

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem”

20:51

VideoSportul de mare performanţă trebuie să ţină pasul cu tehnologia. La naţionala de rugby se folosesc cele mai eficiente aplicaţii

20:50

PAOK – FCSB, LIVE TEXT (22:00)! Duel „de foc” pe Toumba, în Europa League! Echipele de start

20:46

LIVE SCOREFerencvaros – Tottenham se joacă ACUM! Porto – Manchester United începe la ora 22:00. Meciurile serii din Europa League

20:22

David Popovici este aproape de a-şi îndeplini obiectivul, după 3 zile. Câți bani a strâns pentru copiii cu dizabilități

20:18

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia: „Le aveau ca să taie o pâine”

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!”
Citește și