Închide meniul

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia: „Le aveau ca să taie o pâine”

Publicat: 3 octombrie 2024, 20:18

Reclamă
Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia: „Le aveau ca să taie o pâine

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia: "Le aveau ca să taie o pâine"

Gheorghe Mustaţă / Antena Sport

Gheorghe Mustaţă a oferit o prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia. Campioana României joacă în etapa a doua din grupa principală din Europa League pe terenul echipei lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul contra campioanei Greciei va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00.

Gheorghe Mustaţă, prima reacţie după ce 9 suporteri ai FCSB-ului au fost arestaţi în Grecia: „Le aveau ca să taie o pâine”

Pentru fanii români care au făcut deplasarea la Salonic, controalele au fost extrem de stricte, mai ales după ce au avut loc mai multe evenimente neplăcute vara aceasta. Autorităţile elene au găsit asupra unor fani arme albe, motiv pentru care au fost reţinuţi.

Potrivit lui Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, fanul găsit cu un briceag l-ar fi adus pentru tăierea alimentelor. Cu toate acestea, mâine dimineaţă, fanii români reţinuţi în Grecia ar urma să fie eliberaţi:

„Am avut control la vamă. Aici sunt niște restricții. Am înțeles că acum două luni s-a întâmplat ceva între suporteri și forțele de ordine, două persoane au murit… De atunci restricționează foarte puternic.

Reclamă
Reclamă

În mașină fiecare are câte un telescopic, o bâtă, cum e la noi în România. Mâine la ora 11 o să le dea drumul… Când scrieți despre arme, spuneți concret.

Când vorbim de arme nu vorbim de cuțit, bâtă, vorbim de arme de foc. I-a găsit cu două telescopice, cu briceag, ei au plecat cu o zi înainte, le aveau ca să taie o pâine, ce aveau la ei”, a declarat Gheorghe Mustaţă, la fanatik.ro.

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK

Gigi Becali a dezvăluit ce a făcut în noaptea dinaintea meciului dintre FCSB și PAOK. Patronul roș-albaștrilor a ajuns la cinci dimineața la hotel, după ce întreaga noapte a petrecut-o la o biserică, din apropierea Salonicului.

Reclamă

Imediat cum a ajuns la Salonic, Gigi Becali a făcut turul bisericilor, fiind însoțit de patru călugări, care au făcut și ei deplasarea în avionul FCSB-ului. Patronul campioanei s-a oprit la catedrala Grigorie Palama și la biserica Sf Dimitrie.

Latifundiarul din Pipera a închiriat o biserică în apropiere de PAOK, iar slujba a ținut până dimineața. Gigi Becali a anunțat că nu mai are niciun plan pentru ziua de joi, și așteaptă doar să se deplaseze pe „Toumba”, pentru a asista la meciul din Europa League.

„Slujba a fost de noapte. Am venit la 05:30 dimineaţa. Am făcut-o în limba română, azi-noapte. La o biserică din Veria, cam o oră şi ceva de aici (n.r. din Salonic).

Azi nu mai merg nicăieri. Stau să mă odihnesc şi diseară, la meci”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:05 4 oct.

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

23:39

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

23:37

PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic

23:22

Daniel Bîrligea, al doilea gol în Europa League pentru FCSB! Reacţia imediată a lui Răzvan Lucescu

23:08

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB şi a fost luat cu targa. A fost schimbat cu Edjouma

22:57

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 6 „Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă
Citește și