Închide meniul
Foto

Cum a fost surprins Mircea Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Imagini cu selecţionerul României la Salonic

Publicat: 3 octombrie 2024, 21:44

Reclamă
Cum a fost surprins Mircea Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Imagini cu selecţionerul României la Salonic

Cum a fost surprins Mircea Lucescu înainte de PAOK - FCSB! Imagini cu selecţionerul României la Salonic

Mircea Lucescu, înaintea duelului dintre PAOK Salonic şi FCSB / Antena Sport

Iată cum a fost surprins Mircea Lucescu înainte de PAOK – FCSB. Selecţionerul României se află la Salonic pentru a urmări partida dintre campioana României şi campioana Greciei, din etapa a doua a grupei principale din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul pe care FCSB îl va disputa împotriva echipei lui Răzvan Lucescu, fiul lui Mircea Lucescu, va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00.

Cum a fost surprins Mircea Lucescu înainte de PAOK – FCSB! Imagini cu selecţionerul României la Salonic

Mircea Lucescu a ajuns la stadion cu aproximativ o oră înaintea fluierului de start, alături de mai mulţi apropiaţi. Selecţionerul României nu a refuzat să facă poze cu câţiva suporteri în afara arenei de la Salonic, dar nu a dat declaraţii.

Pe lângă Mircea Lucescu, mai multe nume din fotbalul românesc sunt prezente la Salonic, pentru duelul dintre PAOK şi FCSB. Costin Lazăr, Ciprian Marica sau Florin Gardoş se numără printre cei care au mers în Grecia pentru a vedea de pe Toumba duelul din etapa a doua a grupei principale Europa League.

În luna octombrie, selecţionata lui Mircea Lucescu va disputa alte două meciuri în Nations League. Meciul Lituania – România de pe 15 octombrie va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, de la ora 21:45.

Reclamă
Reclamă

Echipele de start în PAOK Salonic – FCSB

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Aşteptăm cu nerăbdare să înceapă”

Marius Ştefănescu este plin de încredere înainte de PAOK – FCSB, partida din etapa a doua a grupei principale din Europa League.

Cu câteva zeci de minute înaintea fluierului de start, Marius Ştefănescu a declarat că jucătorii lui Elias Charalambous sunt pregătiţi pentru „infernul” de pe Toumba să că abia aşteaptă lovitura de start.

Reclamă

Rezervă în partida din această seară de la Salonic, Marius Ştefănescu a declarat că jucătorii campioanei României au analizat echipa lui Răzvan Lucescu şi speră să profite de minusurile campioanei din Grecia:

„Suntem pregătiți de acest meci, așteptăm cu nerăbdare să înceapă și să facem o figură frumoasă. Fiecare victorie îți dă încredere, sperăm să obținem victoria și în această seară.

I-am analizat, sunt o echipă puternică, dar, cum toate echipele au puncte forte, cred că și ei au minusurile lor. Sper să jucăm noi bine și să îi surprindem, la acele minusuri pe care le au”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12 4 oct.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44 4 oct.

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40 4 oct.

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33 4 oct.

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20 4 oct.

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16 4 oct.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și