Închide meniul

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem”

Alex Masgras Publicat: 3 octombrie 2024, 21:04

Reclamă
„Au şi ei minusurile lor! Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Sper să îi surprindem

Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK - FCSB: "Sper să îi surprindem"

Marius Ştefănescu, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Ştefănescu este plin de încredere înainte de PAOK – FCSB, partida din etapa a doua a grupei principale din Europa League. Duelul începe la ora 22:00 şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu câteva zeci de minute înaintea fluierului de start, Marius Ştefănescu a declarat că jucătorii lui Elias Charalambous sunt pregătiţi pentru „infernul” de pe Toumba să că abia aşteaptă lovitura de start.

„Au şi ei minusurile lor!” Marius Ştefănescu, plin de încredere înainte de PAOK – FCSB: „Aşteptăm cu nerăbdare să înceapă”

Rezervă în partida din această seară de la Salonic, Marius Ştefănescu a declarat că jucătorii campioanei României au analizat echipa lui Răzvan Lucescu şi speră să profite de minusurile campioanei din Grecia:

„Suntem pregătiți de acest meci, așteptăm cu nerăbdare să înceapă și să facem o figură frumoasă. Fiecare victorie îți dă încredere, sperăm să obținem victoria și în această seară.

I-am analizat, sunt o echipă puternică, dar, cum toate echipele au puncte forte, cred că și ei au minusurile lor. Sper să jucăm noi bine și să îi surprindem, la acele minusuri pe care le au”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Reclamă
Reclamă

Marius Ştefănescu, jucător transferat vara aceasta de la Sepsi Sf. Gheorghe, nu a avut cel mai bun început de sezon în tricoul roş-albaştrilor. Cu toate acestea, el s-a numărat printre marcatorii FCSB-ului în victoria din prima etapă de pe Arena Naţională în faţa celor de la RFS, scor 4-1.

Echipele de start în PAOK Salonic – FCSB

Ce le-a transmis Gigi Becali jucătorilor de la FCSB, înaintea meciului cu PAOK

Gigi Becali a purtat discuţii cu jucătorii de la FCSB, în drumul spre Salonic, înainte de meciul cu PAOK, din grupa Europa League.

Reclamă

„Am vorbit cu fiecare în parte, i-am luat pe rând, stânga dreapta, jucătorii. Nu trebuia? (ceartă) Ca să știe de frică. Le-am zis la fiecare, singurul căruia i-am zis. Șut, nu am ce să spun. Radunovic nu am ce să-ți spun, Lixandru nu am ce să-ți spun. Nu au, nu greșesc.

Ăilalți.. lui Baba i-am zis, băi, crezi că am nevoie de floricele la mijlocul terenului?. Malcom la fel. I-am zis și lui Olaru, bă, tu ești mare fotbalist, dar nu ești atât de mare încât să primești mingea în centru.

Nici Olaru, verticalizarea aia acolo, sau dacă o primești, o dai în stânga dreapta, o dai în tușă, chiar dacă o dai la adversar. Nu ai voie să pierzi mingea în centru. Acolo primesc mingea jucători de 100 de milioane, de două sute de milioane. Ca să primească mingea cu spatele în centru”, a spus Becali, la sosirea în Salonic.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:08

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB şi a fost luat cu targa. A fost schimbat cu Edjouma

22:57

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

22:50

Ștefan Târnovanu a „salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK! L-a blocat pe Taison cu o paradă uriașă

22:38

RFS – Galatasaray 2-2! Rezultat uriaș pentru echipa pe care FCSB o învingea cu 4-1! Letonii au revenit de la 0-2

22:22

FotoAdrian Şut şi-a spart nasul în PAOK Salonic – FCSB! Lovitură în plină figură primită de mijlocaşul român

22:05

LIVE SCOREPorto – Manchester United se joacă ACUM! Ferencvaros – Tottenham 1-2. Meciurile serii din Europa League

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!” 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și