Închide meniul

Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României

Alexandra Costea Publicat: 4 octombrie 2024, 12:01

Reclamă
Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României

Iată ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK - FCSB 0-1. "Mbappe" le-a transmis un mesaj foştilor coechipieri de la campioana Ligii 1

Florinel Coman, după titlul câştigat cu FCSB / Profimediaimages

Iată ce reacţie a avut Florinel Coman, după meciul PAOK – FCSB, scor 0-1, din Europa League. Fostul golgheter al roș-albaștrilor transmis un mesaj, pe rețelele de socializare, după ce foștii săi colegi au câştigat în faţa campioanei Greciei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a fost învinsă pe teren propriu de campioana României şi are maximum de puncte. După eșecul din etapa a 2-a a grupei principale din Europa League, echipa antrenată de Răzvan Lucescu a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în toate competiţiile.

Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1

Daniel Bîrligea a marcat singurul gol al partidei, dintr-o pasă dată de Darius Olaru. Victoria roș-albaștrilor nu a fost trecută cu vederea nici de Florinel Coman, atacant de care FCSB s-a despărțit după câștigarea titlului în Liga 1.

FCSB a fost lăudată de mulți oameni importanți de fotbal din România, pentru victoria de pe Toumba, iar fostul căpitan nu s-a lăsat mai prejos. Fotbalistul în vârstă de 26 de ani a postat o imagine cu foștii săi coechipieri, la care a adăugat și două inimi: una roșie și un albastră.

Ce a postat Florinel Coman după PAOK-FCSB, 0-1
Ce a postat Florinel Coman după PAOK-FCSB, 0-1

Florinel Coman a îmbrăcat timp de 7 sezoane tricoul roș-albaștrilor, cu care a reușit să cucerească titlul de campioană a României. Atacantul este cotat la 7 milioane de euro. Fosta „perlă” a lui Becali a ajuns la Al-Gharafa pentru 5.25 milioane de euro. În primele 9 meciuri jucate în tricoul arabilor, Coman a marcat două goluri și a oferit patru pase decisive.

Reclamă
Reclamă

Florinel Coman tocmai a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain, scor 4-2, meci din Liga Campionilor Asiei care a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY!

Florinel Coman, dublu asist în Al-Gharafa – Al-Ain 4-2

Al-Gharafa a reușit să o învingă pe Al-Ain, scor 4-2, în cadrul etapei a doua din Liga Campionilor Asiei. Florinel Coman a fost unul dintre oamenii de bază ai partidei. Atacantul a oferit două pase de decisive.

Scorul a fost deschis în minutul 45+2, atunci când Joselu a marcat dintr-o pasa primită de la Seydou Sano, Al-Gharafa intrând cu avantaj la vestiar. Tot Joselu a dat şi al doilea pentru Al-Gharafa, în minutul 48. Al-Ain a reușit să egaleze după golurile lui Rahimi şi Kaku.

Reclamă

În minutul 73, Florinel Coman a ieșit la rampă. Fostul roş-albastru i-a pasat decisiv lui Seydou Sano, cel care a făcut 3-2. După doar trei minute, românul a oferit o nouă pasă decisivă. De data aceasta algerianul Yasine Brahim a închis tabela cu 4-2 pentru Al-Gharafa.

Al-Gharafa a urcat pe locul al șaptelea în Liga Campionilor Asiei, cu 3 puncte acumulate în două meciuri.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

17:09

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

16:39

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

16:21

Jose Mourinho ar putea pleca de la Fenerbahce! „The Special One” e dorit în Premier League

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și