Închide meniul

Florinel Coman va fi coechipier cu un fost jucător al lui PSG! Transfer de senzaţie pregătit de Al Gharafa

Viviana Moraru Publicat: 24 septembrie 2024, 22:45

Reclamă
Florinel Coman va fi coechipier cu un fost jucător al lui PSG! Transfer de senzaţie pregătit de Al Gharafa

Florinel Coman va fi coechipier cu un fost jucător al lui PSG

Florinel Coman, în timpul unui meci la Al Gharafa/ Profimedia

Florinel Coman va fi coechipier cu un fost jucător al lui PSG. Sergio Rico, fostul portar al campioanei Franţei, se va alătura clubului Al-Gharafa din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Rico a fost transferat de PSG în 2019, iniţial sub formă de împrumut de la Sevilla, echipă alături de care a cucerit de trei ori Europa League. Francezii l-au transferat ulterior definitv în 2020, în schimbul sumei de şase milioane de euro.

Florinel Coman va fi coechipier cu un fost jucător al lui PSG

Sergio Rico (31 de ani) s-a despărţit de PSG în această vară şi, după cum scrie site-ul spaniol de specialitate Relevo, citat de news.ro, se va alătura clubului Al-Gharafa, din Qatar.

Rico a suferit în 28 mai 2023 un grav accident de călărie şi a fost în comă timp de mai bine de trei săptămâni, urmând apoi un lung proces de reabilitare. Ultimul său meci oficial a fost jucat în primăvara anului 2022, pe când îmbrăca tricoul echipei Mallorca, unde fusese împrumutat de clubul parizian.

La Al-Gharafa, Sergio Rico ar urma să fie coechipier cu românul Florinel Coman şi cu alţi trei jucători spanioli, dintre care se remarcă Joselu.

Reclamă
Reclamă

Meciurile echipei lui Florinel Coman din Liga Campionilor Asiei se văd exclusiv în AntenaPLAY. Al Gharafa a debutat cu stângul, pierzând cu 0-3 duelul cu Esteghlal, din prima etapă a grupei.

Al Gharafa va primi vizita celor de al Al Ain, campioana en-titre din Liga Campionilor Asiei. Partida se va disputa pe 1 octombrie, de la ora 21:00.

Ce notă a primit Florinel Coman, după ce a jucat 79 de minute în Qatar SC – Al-Gharafa

Specialiştii au dezvăluit ce notă a primit Florinel Coman, după ce a jucat 79 de minute în Qatar SC – Al-Gharafa! Românul i-a impresionat pe specialiști, cu prestația sa din cadrul duelului din campionat.

Reclamă

În cele 79 de minute jucate, Florinel Coman a reușit să trimită un șut către poarta și unul pe lângă. Totuși, specialiștii de la sofascore.ro au fost impresionați de modul în care românul și-a ajutat echipa și l-a notat cu 7,7, o notă peste media celor de la Al-Gharafa.

Omul meciului a fost desemnat Ahmed Al Ganehi, jucător care a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. Fostul star de la Real Madrid, Joselu, coleg cu Florinel Coman, a primit nota 7,3.

În final, echipa lui Florinel Coman s-a impus cu scorul de 3-1, în fața celor de la Qatar SC. După acest rezultat, Al-Gharafa se află pe locul 4 în campionat, cu 8 puncte după 5 meciuri jucate.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și