Închide meniul

Fostul jucător al Stelei l-a desfiinţat pe Darius Olaru, după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1. ”Nu are nicio scuză”

Alexandra Costea Publicat: 4 octombrie 2024, 12:58 / Actualizat: 4 octombrie 2024, 14:04

Reclamă
Fostul jucător al Stelei l-a desfiinţat pe Darius Olaru, după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1. ”Nu are nicio scuză”

Fostul jucător al Stelei l-a desfiinţat pe Darius Olaru, după eliminarea din PAOK-FCSB

Darius Olaru, la un meci din Liga 1 - Profimedia

Fostul jucător al Stelei l-a desființat pe Darius Olaru, după eliminarea din PAOK – FCSB. Vedeta roș-albaștrilor a fost luată în vizor după ce a primit două cartonașe galbene pe Toumba. Căpitanul FCSB-ului va rata meciul de pe 26 octombrie cu Rangers, de pe Ibrox, din a treia etapă a grupei principale din Europa League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Baciu, care a jucat pentru roș-albaștri între anii 1996 și 2002, este de părere că la FCSB există foarte multe probleme disciplinare.  Campionii României au încasat șapte cartonașe galbene și unul roșu în partida de pe Toumba, la Salonic.

Fostul jucător al Stelei l-a desființat pe Darius Olaru, după eliminarea din PAOK-FCSB

Fostul jucătora tras un semnal de alarmă și susține că jucătorii ar trebui sancționați de conducere sau de staff pentru momentele de indisciplină de care dau dovadă pe teren. Darius Olaru a fost eliminat după ce a căzut și a pus imediat mâna pe minge, fără ca arbitrul să fluiere fault.

Atât Olaru, cât și Bîrligea, cel care a adus victoria FCSB-ului, au încasat cartonașe galbene. Cei doi au contestat deciziile arbitrului Stegemann.

„Cred că a fost bine că am luat roșu, pentru că simțeam că ne vom organiza mai bine. Am arătat un spirit fantastic. Dacă rămâneam în 10 oameni am fi încercat să jucăm și s-ar fi creat multe șpații. 

Reclamă
Reclamă

Olaru nu are nicio scuză. Căpitanul de echipă, atâtea nemulțumiri și dă din mâini… Meme sau antrenorii ar trebui să ia măsuri. Sunt foarte multe probleme de indisciplină, și Bîrligea a luat galben. A fost un arbitraj excepțional”, a declarat Marius Baciu la orangesport.ro.

Darius Olaru vede pentru a treia oară cartonașul roșu în 2024

Darius Olaru nu este la prima abatere de acest fel. Pe lângă că a fost sancționat la Salonic, căpitanul roș-albaștrilor a mai văzut cartonașul roșu de încă 2 ori în 2024.

Pe data de 25 februarie 2024, în meciul FCSB – Botoșani 3-2, Darius Olaru a primit direct cartonașul roșu în minutul 90+1 după o intrare dură asupra francezului Mouaddib.

Reclamă

În partida de pe 17 august 2024, dintre FCSB şi Poli Iași, scor 0-1, căpitanul roș-albaștrilor a fost eliminat în minutul 36. Acesta l-a lovit intenționat pe Bordeianu. Inițial, arbitrul îi acordase cartonașul galben lui Olaru, doar că a schimbat decizia după analiza VAR.

Olaru refuză să-și accepte greșeala din PAOK – FCSB

„Am inventat acel gol și după, arbitrul a inventat acel cartonaș roșu. La acel cartonaș roșu, am condus mingea, cu un om în spate, m-a împins în permanență. Când am picat pe minge, mi-a acordat cartonașul galben. Primul cartonaș a fost foarte ușor, dau clar în minge, și colegul meu s-a accidentat grav. Acum îmi pare rău, dar mă bucur că au făcut o treabă bună colegii și fără mine. Sunt 3 puncte mari”, a spus Darius Olaru după meci.

În acest sezon de Europa League, FCSB se va duela cu Glasgow Rangers (26 octombrie, în deplasare), FC Midtjylland (7 noiembrie, acasă), Olympiakos Pireu (28 noiembrie, acasă), Hoffenheim (12 decembrie, în deplasare), Qarabag (23 ianuarie, în deplasare) şi Manchester United (30 ianuarie, acasă).

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

17:09

„Să îmi aducă factura!” Pep Guardiola şi-a scos pălăria în faţa fanilor lui Manchester City! Ce surpriză i-au pregătit aceştia

16:39

Seria de invincibilitate a Arynei Sabalenka s-a încheiat! Karolina Muchova, victorie după un meci maraton la Beijing

16:21

Jose Mourinho ar putea pleca de la Fenerbahce! „The Special One” e dorit în Premier League

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și