Închide meniul

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2024, 19:29

Reclamă
Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

Kylian Mbappe şi Carlo Ancelotti / Profimedia

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei a venit chiar înaintea meciului dintre Real Madrid şi Villarreal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul francez s-a accidentat în meciul din La Liga cu Alaves şi nu a mai fost convocat de Didier Deschamps pentru cele două meciuri ale naţionalei Franţei din Nations League din luna octombrie. Cu toate acestea, el a evoluat în meciul cu Lille din Champions League, pierdut de madrileni, scor 0-1. Chiar dacă prestaţia lui Mbappe a fost mult sub aşteptări, Ancelotti a anunţat că problema cu care starul francez s-a confruntat a trecut, chiar dacă francezul nu este apt 100%.

Anunţul făcut de Carlo Ancelotti după ce Kylian Mbappe nu a fost convocat de Didier Deschamps la naţionala Franţei

Kylian Mbappe, absent de pe lista selecţionerului Didier Deschamps pentru următoarele două meciuri ale Franţei, face parte din lotul lui Real Madrid pentru meciul cu Villarreal de sâmbătă în La Liga, scrie AFP.

„Mbappe a avut o problemă care pare să fi fost rezolvată, nu este încă 100%, chiar dacă s-a antrenat normal”, a declarat antrenorul său Carlo Ancelotti într-o conferinţă de presă vineri, potrivit agerpres.ro.

În ceea ce priveşte neconvocarea la naţionala Franţei pentru următoarele două meciuri din Liga Naţiunilor, tehnicianul italian a menţionat că nu are „un cuvânt de spus în deciziile selecţionerilor”.

Reclamă
Reclamă

Kylian Mbappe a jucat miercuri ultimele 40 de minute în înfrângerea de la Lille (1-0), din Liga Campionilor.

După opt etape, Real Madrid este pe locul 2 în La Liga cu 18 puncte, în spatele FC Barcelona (21 puncte). Villarreal este pe locul 3 cu 17 puncte.

Echipa Franţei va juca împotriva Israelului şi Belgiei în Liga Naţiunilor pe 10 şi 14 octombrie, fără Kylian Mbappe sau Antoine Griezmann, acesta din urmă anunţându-şi retragerea internaţională.

Reclamă

Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League. Ce notă a primit după Lille – Real Madrid 1-0

David a marcat din penalty pentru Lille, în prelungirile primei reprize. După pauză, Carlo Ancelotti l-a forţat pe Kylian Mbappe şi l-a introdus pe teren în minutul 57, în locul lui Militao.

Starul de 180 de milioane de euro a fost de nerecunoscut. Chiar dacă avea 4 meciuri la rând cu gol marcat pentru „galactici”, Mbappe nu a reuşit nici măcar să şuteze spre poarta lui Lille. A fost pentru prima dată când i se întâmplă aşa ceva, după transferul pe Santiago Bernabeu.

Pentru prestaţia din meciul cu Lille, Mbappe a primit nota 6.6 pe sofascore.ro. Numai puştiul minune Endrick a primit o notă mai mică (n.r. 6.3), dintre jucătorii madrileni. Carlo Ancelotti a ţinut să îi felicite pe adversari la finalul partidei.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

23:02

Denis Alibec l-a certat din nou pe un coechipier chiar pe teren! Motivul pentru care atacantul Farului a fost scos din sărite

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și