Închide meniul

Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 octombrie 2024, 8:45

Reclamă
Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0

Kylian Mbappe a făcut un meci de coşmar în Champions League. Starul lui Real Madrid, de nerecunoscut împotriva lui Lille

Kylian Mbappe, în timpul meciului din Liga Campionilor / Profimediaimages

Kylian Mbappe a avut un meci de coşmar în UEFA Champions League. Starul lui Real Madrid, care a acuzat probleme medicale şi nu a fost titularizat de Carlo Ancelotti, a atins o contraperformanţă uimitoare în Lille – Real Madrid, scor 1-0, din grupa principală a Ligii Campionilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe s-a întors în Franţa, după ce a scris istorie în tricoul lui PSG. Urmărit din tribună de tatăl său, atacantul de 25 de ani nu a putut să o ajute pe Real Madrid.

Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League. Ce notă a primit după Lille – Real Madrid 1-0

David a marcat din penalty pentru Lille, în prelungirile primei reprize. După pauză, Carlo Ancelotti l-a forţat pe Kylian Mbappe şi l-a introdus pe teren în minutul 57, în locul lui Militao.

Starul de 180 de milioane de euro a fost de nerecunoscut. Chiar dacă avea 4 meciuri la rând cu gol marcat pentru „galactici”, Mbappe nu a reuşit nici măcar să şuteze spre poarta lui Lille. A fost pentru prima dată când i se întâmplă aşa ceva, după transferul pe Santiago Bernabeu.

Reclamă
Reclamă

Pentru prestaţia din meciul cu Lille, Mbappe a primit nota 6.6 pe sofascore.ro. Numai puştiul minune Endrick a primit o notă mai mică (n.r. 6.3), dintre jucătorii madrileni. Carlo Ancelotti a ţinut să îi felicite pe adversari la finalul partidei.

Echipa adversă a jucat mai bine decât noi şi a meritat să câştige. A fost dificil pentru noi să intrăm în meci la această intensitate. Puteam să obţinem o remiză, dar nu am fi meritat. Trebuie să învăţăm din ceea ce s-a întâmplat. E clar că trebuie să ne îmbunătăţim jocul.

Să fiu sincer, este normal să fim criticaţi. E corect şi trebuie să accepătm asta„, a declarat Carlo Ancelotti la finalul meciului.

Reclamă

Real Madrid a suferit prima înfrângere din acest sezon şi nu mai este pe loc care asigură calificarea directă în următoarea fază din Champions League.

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid

Endrick a intrat în istoria lui Real Madrid, în meciul cu Lille, din etapa a doua din Champions League. Starul brazilian a fost „ajutat” de Carlo Ancelotti să depăşească performanţa lui Raul.

La vârsta de 18 ani şi 73 de zile, Endrick a devenit cel mai tânăr jucător care a fost titularizat la Real Madrid, într-un meci din Champions League, conform specialiştilor de la Opta. La acest capitol, puştiul minune al Braziliei l-a depăşit pe Raul.

În 1995, Raul era titular la Real Madrid într-un meci cu Ajax, din Champions League. Spaniolul avea, la momentul respectiv, vârsta de 18 ani şi 78 de zile, astfel că Endrick este mai tânăr cu doar cinci zile.

Endrick a bifat, totodată, pentru prima dată primul 11 la Real Madrid, de la transferul său din vară. Real Madrid le-a plătit celor de la Palmeiras suma de 47,5 milioane de euro, în schimbul tânărului brazilian.

Surprize uriaşe în Liga Campionilor! Bayern şi Real Madrid, învinse

Real Madrid a suferit prima înfrângere a sezonului în deplasarea cu Lille. David a înscris singurul gol al meciului, din penalty, în minutul 45+3. După pauză Ancelotti l-a forţat şi pe Mbappe, dar starul galacticilor nu a putut să smulgă măcar un punct.

Şi Bayern a suferit o înfrângere incredibilă, pe terenul lui Aston Villa. Englezii au cerut de două ori eliminarea lui Upamecano, dar arbitrul român Radu Petrescu nu le-a dat dreptate şi i-a scos din minţi. Duran a dat golul izbăvirii în minutul 79, iar Emiliano Martinez a fost eroul lui Villa în prelungiri.

A fost nebunie totală la Leipzig – Juventus. Golul lui Sesko le-a ajutat pe gazde să intre în avantaj la pauză. Vlahovic a restabilit egalitatea în minutul 50, dar imediat Di Gregorio a văzut cartonaş roşu şi i-a lăsat pe torinezi în inferioritate numerică. Seko a reuşit „dubla” din penalty. Chiar şi în 10 oameni, Juventus a izbutit remontada. Vlahovic (68) şi Conceicao (82) au înscris şi au ajutat gruparea din Serie A să se impună cu 3-2.

Rezultatele serii din UEFA Champions League:

Girona – Feyenoord 2-3
Şahtior – Atalanta 0-3
Aston Villa – Bayern 1-0
Benfica – Atletico Madrid 4-0
Dinamo Zagreb – Monaco 2-2
Lille – Real Madrid 1-0
Liverpool – Bologna 2-0
Leipzig – Juventus 2-3
Sturm Graz – Club Brugge 0-1

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

11:13

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”

10:45

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

10:14

„Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și