Închide meniul

Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2024, 22:14

Reclamă
Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB!

Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB!

Răzvan Lucescu strigă la jucătorii săi, în timpul unui meci / Profimedia Images

Presa din Grecia a anunţat care este decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după înfrângerea campioanei Greciei cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

PAOK a ajuns la trei înfrângeri consecutive (cu Galatasaray, Aris şi FCSB), iar Ivan Savvidis a decis să îi amendeze pe jucătorii antrenaţi de Răzvan Lucescu.

Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB!

Potrivit gazzetta.gr, decizia lui Savvidis este considerată o „măsură preventivă” pentru viitor. Patronul campioanei Greciei doreşte ca jucătorii săi să se „trezească”.

Savvidis este foarte nemulţumit de numeroasele ratări ale jucătorilor campioanei Greciei. Cuantumul amenzii pe care o vor primi jucătorii nu a fost încă specificat.

Ivan Savvidis a luat această măsură şi sezonul trecut, după un meci al lui PAOK cu Lamia, încheiat cu scorul de 1-1. Savvidis a impus o amendă de 200.000 de euro, în total, pentru toţi jucătorii, dar ea nu a mai fost plătită având în vedere că PAOK a câştigat campionatul.

Reclamă
Reclamă

Pentru PAOK urmează duelul cu Levadiakos, din deplasare. Levadiakos – PAOK va fi în direct, duminică, de la ora 20:30, în AntenaPLAY. AntenaPLAY transmite în exclusivitate Superliga Greciei.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

Răzvan Lucescu a părut resemnat după PAOK – FCSB 0-1. Campioana Greciei a cedat în faţa campioanei României, chiar pe teren propriu, în ciuda faptului că a jucat în superioritate numerică din minutul 55, după eliminarea lui Darius Olaru.

Răzvan Lucescu a comparat înfrângerea cu FCSB din Europa League cu înfrângerea suferită pe teren propriu cu Aris, într-un meci care a fost LIVE în AntenaPLAY. Antrenorul român crede că presiunea pe jucătorii săi este prea mare, după ce s-au adunat meciurile fără victorie.

Reclamă

De asemenea, Răzvan Lucescu nu a vrut să judece modul în care FCSB s-a apărat şi a tras de timp după eliminarea lui Darius Olaru:

Avem şi noi partea noastră de vină. Nu vreau să intru în prea multe discuţii şi analize. Din experienţa mea, sunt astfel de perioade. Orice ai face, nu reuşeşti şi, la cea mai mică greşeală, primeşti gol. Aşa a fost şi la meciul de duminică.

În momentul de faţă jucăm cu prea mare dorinţă de a reuşi, pentru că nu am fost capabili să marcăm. Presiunea pe jucători în momentul finalizării creşte. Trebuie să ne liniştim.

Asta e viaţa noastră, meseria noastră. Trebuie să te scoli mâine şi să mergi la luptă. Am schimbat mulţi jucători în această vară şi toate aceste elemente nu sunt bine puse la punct. Nu există acea totală convingere, încredere unul în celălalt.

Face parte din joc, toate echipele apelează la acest şiretlic. Nu am ce să le reproşez. A făcut parte din strategia lor pentru a obţine un rezultat pozitiv şi au reuşit”, a declarat Răzvan Lucescu, la digisport.ro.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și