Închide meniul

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2024, 1:12

Reclamă
Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti. Ce a zis despre „şiretlicurile campioanei României

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK - FCSB 0-1: "Orice ai face, nu reuşeşti". Ce a zis despre "şiretlicurile" campioanei României

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci / Profimedia

Răzvan Lucescu s-a resemnat după PAOK – FCSB 0-1. Campioana Greciei a cedat în faţa campioanei României, chiar pe teren propriu, în ciuda faptului că a jucat în superioritate numerică din minutul 55, după eliminarea lui Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După înfrângerea cu FCSB, echipa lui Răzvan Lucescu a ajuns la trei înfrângeri la rând, după ce a mai pierdut cu Galatasaray, în Europa League, şi cu Aris, în Superliga Greciei.

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

Răzvan Lucescu a comparat înfrângerea cu FCSB din Europa League cu înfrângerea suferită pe teren propriu cu Aris, într-un meci care a fost LIVE în AntenaPLAY. Antrenorul român crede că presiunea pe jucătorii săi este prea mare, după ce s-au adunat meciurile fără victorie.

De asemenea, Răzvan Lucescu nu a vrut să judece modul în care FCSB s-a apărat şi a tras de timp după eliminarea lui Darius Olaru:

„Avem şi noi partea noastră de vină. Nu vreau să intru în prea multe discuţii şi analize. Din experienţa mea, sunt astfel de perioade. Orice ai face, nu reuşeşti şi, la cea mai mică greşeală, primeşti gol. Aşa a fost şi la meciul de duminică.

Reclamă
Reclamă

În momentul de faţă jucăm cu prea mare dorinţă de a reuşi, pentru că nu am fost capabili să marcăm. Presiunea pe jucători în momentul finalizării creşte. Trebuie să ne liniştim.

Asta e viaţa noastră, meseria noastră. Trebuie să te scoli mâine şi să mergi la luptă. Am schimbat mulţi jucători în această vară şi toate aceste elemente nu sunt bine puse la punct. Nu există acea totală convingere, încredere unul în celălalt.

Face parte din joc, toate echipele apelează la acest şiretlic. Nu am ce să le reproşez. A făcut parte din strategia lor pentru a obţine un rezultat pozitiv şi au reuşit”, a declarat Răzvan Lucescu, la digisport.ro.

Reclamă

Pentru PAOK urmează meciul de pe terenul celor de la Levadiakos. Partida se joacă duminică, de la ora 20:30, LIVE în AntenaPLAY.

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

Daniel Bîrligea a fost unicul marcator al roş-albaştrilor. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj a marcat în minutul 45+8, din pasa lui Darius Olaru. Acelaşi Dariu Olaru şi-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 55.

Bîrligea nu l-a uitat pe Olaru şi consideră că mijlocaşul FCSB-ului are un merit mai mare la golul din prima repriză şi consideră că victoria din meciul de la Salonic reprezintă un miracol:

„Arbitrajul a fost puţin de partea cealaltă, dar am reuşit un miracol. Să zicem că e foarte important pentru echipă. Să zicem că nu e meritul meu, e meritul lui Olaru care s-a bătut pentru minge. Jumate-jumate, dar mai mult pentru el.

Am avut 1-0, a trebuit să apărăm rezultatul, ne-am bătut pentru fiecare minge şi a ieşit bine. Cu siguranţă, avem 6 puncte, nu ni le mai fură nimeni. Acum ne gândim la Buzău, să fim şi în campionat acolo sus.

Ne pare foarte rău pentru accidentări, e cea mai urâtă chestie pentru fotbalişti. Le dedicăm aceste 3 puncte”, a declarat Daniel Bîrligea, la digisport.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

0:05

Cum arată clasamentul după a doua etapă din Europa League. Pe ce loc se află FCSB după victoria uriaşă cu PAOK Salonic

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 4 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 5 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și