Închide meniul

Ma Long – Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024. O nouă finală pentru cel mai titrat jucător din istorie

Publicat: 5 octombrie 2024, 18:41

Reclamă
Ma Long – Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024. O nouă finală pentru cel mai titrat jucător din istorie

Ma Long - Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024

Profimedia

Ma Long – Lin Shidong este marea finală masculină de la China Smash 2024. Ma Long, considerat cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, forţează să câştige un nou trofeu. Marea finală va fi duminică, de la ora 14:00, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ma Long, numărul 5 mondial, nu a avut nicio emoţie în semifinala cu Liang Jingkun. Ma Long nu i-a dat nicio şansă adversarului său şi s-a impus cu scorul de 4-0: 11-8, 11-7, 11-8, 12-10.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT VEDEA AICI CHINA SMASH 2024

Ma Long – Lin Shidong, marea finală masculină de la China Smash 2024

Ma Long, în vârstă de 35 de ani şi cel mai titrat jucător din istoria tenisului de masă mondial (5 titluri olimpice şi 15 titluri mondiale în toate probele combinate), deţinătorul recordului pentru cea mai lungă perioadă petrecută pe primul loc mondial (64 de săptămâni), anunţase că va juca ultimele sale Campionate Mondiale la Busan (Coreea de Sud), în februarie, şi ultimele Jocuri Asiatice, în septembrie anul trecut.

Punct fabulos în meciul dintre Ma Long şi Liang Jingkun

De cealaltă parte, Lin Shidong s-a calificat în finală după ce l-a învins cu 4-2 pe Xiang Peng: 8-11, 14-12, 11-7, 12-10, 7-11, 11-4. Lin Shidong şi Ma Long s-au întâlnit de două ori până acum, iar fiecare jucător a câştigat câte o partidă.

Sun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024

Sun Yingsha – Wang Manyu este marea finală de pe tabloul feminin de la China Smash 2024, turneu dotat cu premii totale de două milioane de dolari care este transmis exclusiv în AntenaPLAY. Ultimul act va avea loc duminică, de la ora 13:00.
Aceasta va fi cea de-a cincea întâlnire dintre cele două staruri ale Chinei. Prececentele patru au fost adjudecate de cea mai bună jucătoare a lumii. „Shasha” s-a impus inclusiv în finalele de la WTT Champions Chongqing şi WTT Champions Incheon.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Reclamă
Reclamă

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă
Recomandări

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:37

LIVE VIDEOSporting – Casa Pia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Programul complet din Liga Portugal

22:30

LIVE TEXTOţelul – Universitatea Craiova 1-1! Juric, gol fabulos cu călcâiul în startul derby-ului. Baiaram a restabilit imediat egalitatea

22:18

„Îmi doresc să câștige CFR Cluj campionatul”. Mihai Stoica a auzit declaraţia jucătorului de la Poli Iaşi şi a răbufnit

21:53

„Greşelile sunt prea mari împotriva noastră!” Dan Petrescu a pus „tunurile” pe arbitri, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1

21:46

Juric, gol cu călcâiul în Oțelul – Universitatea Craiova! Jucătorul lui Dorinel Munteanu a făcut spectacol

21:33

VIDEOPanetolikos – AEK 1-0! Surpriză în Grecia! Prima înfrângere a sezonului pentru lider. Cum poate profita Răzvan Lucescu

1 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 4 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și