Închide meniul
VIDEO

Sun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă pentru supremaţie, în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 5 octombrie 2024, 12:17

Reclamă
Sun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024. Primii doi capi de serie luptă pentru supremaţie, în AntenaPLAY

Sun Yingsha - Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024

Sun Yingsha şi Wang Manyu, într-un meci / Profimedia Images

Sun Yingsha – Wang Manyu este marea finală de pe tabloul feminin de la China Smash 2024, turneu dotat cu premii totale de două milioane de dolari care este transmis exclusiv în AntenaPLAY. Ultimul act va avea loc duminică, de la ora 13:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aceasta va fi cea de-a cincea întâlnire dintre cele două staruri ale Chinei. Prececentele patru au fost adjudecate de cea mai bună jucătoare a lumii. „Shasha” s-a impus inclusiv în finalele de la WTT Champions Chongqing şi WTT Champions Incheon.

Sun Yingsha – Wang Manyu, marea finală de la China Smash 2024

Wang Manyu a pierdut ultimele opt întâlniri directe cu Sun Yingsha. Ultimul succes al dublei campioane olimpice datează din martie 2022, atunci când Wang se impunea în semifinalele de la Singapore Smash, cu 4-3.

Pentru a ajunge în finala de la China Smash 2024, Wang Manyu a trecut de Chen Xingtong, 4-2. A fost cea de-a treia victorie în cele trei meciuri disputate de cele două în 2024. De altfel, campioana de la Singapore Smash 2024 o conduce pe conaţionala ei cu 13-6 la întâlnirile directe.

De partea cealaltă, Sun Yingsha i-a încheiat povestea spectaculoasă de la acest turneul lui Fan Siqi. Deţinătoarea de 12 turnee WTT a învins-o pe prima jucătoare din istorie care, venită din calificări, ajunge în semifinale unui turneu WTT Grand Smash, cu 4-0. A fost primul duel dintre cele două.

Reclamă
Reclamă

Sun Yingsha, gata să scrie istorie în tenisul de masă

Pe lângă posibilul turneul adjudecat la China Smash 2024, numărul unu mondial poate câştiga toate cele cinci turnee WTT Champions din acest sezon.

Tripla campioană olimpică a câştigat deja primele trei turnee WTT Champions ale anului, Incheon, Chongqing şi Macao şi mai are de triumfat la WTT Champions Montpellier, 22-27 octombrie, în AntenaPLAY, şi Frankfurt, între 3 şi 10 noiembrie.

Jucătoarea de 23 de ani a început circuitul WTT Champions din acest sezon cu o victorie cu 4-0 în finala de la Incheon. A fost 11-7, 11-5, 11-4, 11-4, cu Wang Manyu, Sun având un procentaj spectaculos la primul serviciu, de 76%.

Reclamă

Al doilea loc unu la WTT Champions a venit la Chongqing, acolo unde a avut parte de o finală epică. A fost 4-3 în duelul cu aceeaşi Wang Manyu şi Sun ajungea la 98 de săptămâni pe numărul unu mondial.

A urmat succesul de la WTT Champions Macao, după un ultim act câştigat în faţa lui Wang Yidi, cu 4-2. „ShaSha” a ajuns atunci la patru victorii consecutive în faţa rivalei sale.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:04

Florin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”!

13:31

Lotul convocat de Daniel Pancu pentru „dubla” decisivă a României U21! Octavian Popescu, pe listă

13:14

Panetolikos – AEK, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (19:30)! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie! Echipele probabile

13:13

Adrian Mutu, dezvăluiri emoţionante despre Cătălin Hîldan: „Mă ducea cu mașina oriunde aveam nevoie”! Ce a spus despre tragedie

12:59

Reacţia amuzantă a lui Răzvan Raţ după ce Mircea Lucescu a anunţat că se va retrage după mandatul de la echipa naţională!

12:52

Monica Niculescu şi Gabriela Ruse, în finala de dublu de la Hong Kong! Rezultat remarcabil înregistrat de românce

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și