Închide meniul
Foto

Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public

Publicat: 6 octombrie 2024, 14:56

Reclamă
Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public

Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ!

Dana Roba şi Valentina Pelinel / Instagram

Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ a fost dezvăluit de Dana Roba, pe contul de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel a călcat pragul salonului Danei Roba şi s-a lăsat pe mâna make-up artistului care a scăpat cu bine după ce a fost atacată în trecut de fostul soţ cu ciocanul.

Gestul superb făcut de Valentina Pelinel pentru vedeta mutilată cu ciocanul de fostul soţ! Totul a fost făcut public

Astăzi, frumoasa Valentina Pelinel Borcea a călcat pragul salonului meu. Atât coafura, cat și machiajul sunt realizate de mânuțele mele”, a transmis Dana Roba, pe Instagram.

Valentina Pelinel Borcea a fost foarte mulţumită de rezultatul şedinţei de make up pe care a avut-o cu Dana Roba şi i-a mulţumit acesteia.

Dana Roba şi Daniel Balaciu au fost în centrul unui scandal uriaş, după ce bărbatul a lovit-o cu ciocanul şi a băgat-o în spital. Mai mult, Dana Roba l-a acuzat pe soţul său că i-a furat şi o sumă mare de bani.

Reclamă
Reclamă

Daniel Balaciu este un fost arbitru, iar din 2021 era jucător, antrenor şi investitor la echipa din Şemlacu Mare. Mai mult, în urmă cu câteva luni, Balaciu a primit şi o diplomă de excelenţă pentru implicarea sa în sport.

„L-am întrebat de ce a vrut să mă omoare!” Dana Roba a stat faţă în faţă cu soţul său, cel care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba s-a întâlnit faţă în faţă cu soţul său la Parchetul Timişoara, cel care a mutilat-o şi a băgat-o în spital. Femeia a dezvăluit care sunt cele două întrebări pe care i le-a pus.

Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva.

Reclamă

I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale.

A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a spus Daniela Roba pentru fanatik.ro.

Dana Roba îşi refăcuse viaţa cu Beni, un iubit din adolescenţă, dar cei doi s-au despărţit. Daniel Balaciu se află în prezent în închisoare, unde ispăşeşte condamnarea la 7 ani de închisoare pentru că şi-a atacat soţia şi a fost la un pas să o omoare.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:06

Florentino Perez i-a prelungit contractul lui Dani Carvajal, după accidentarea groaznică din meciul cu Villarreal

19:00

LIVE TEXTBotoșani – Rapid 0-0. Giuleştenii au lovit bara! Ocazii uriaşe ratate de echipa lui Şumudică

18:51

Erik ten Hag, un nou „record” ruşinos la Manchester United! Fanii l-au ironizat imediat: „Mai bun decât Guardiola!”

18:48

Girona, victorie nebună cu Bilbao în minutul 90+9! Portarul gazdelor, erou după ce a apărat trei penalty-uri

18:45

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Benfica joacă de la 20:00! Guimaraes – Boavista e ACUM

18:41

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor! 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și