Închide meniul
VIDEO

Gestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 16:50

Reclamă
Gestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român

Gestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei

Gigi Becali, în bolidul său de lux, alături de Ionuţ Luţu/ TikTok

Gestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei, a devenit imediat viral. Milionarul din Pipera a izbucnit în râs imediat când a auzit cerinţa copilului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ajunge de multe ori în centrul atenţiei, şi recent a oferit un nou moment viral. Totul s-a întâmplat la scurt timp după ce a revenit de la Salonic, acolo unde a fost însoţit de patru călugări, oferind momente savuroare la aeroport.

Gestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei

Gigi Becali se afla într-una dintre maşinile sale de lux, atunci când a fost oprit de un copil. Acesta a avut o cerinţe inedită în faţa milionarului din Pipera şi i-a cerut suma de 50 de lei.

Gigi Becali nu a stat pe gânduri şi a scos imediat din buzunar o bacnotă de 200 de lei, pe care i-a dat-o copilului, care a fost surprins de gestul patronului de la FCSB.

Latifundiarul din Pipera a izbucnit imediat în râs, atunci când a văzut reacţia copilului. Şi Ionuţ Luţu, care era la volanul bolidului de lux Rolls Royce, a început să râdă.

Reclamă
Reclamă

Coplul: „Domnu’, îmi dați și mie 50 de lei, vă rog?”

Gigi Becali: „50 de lei? Ce faci cu ei?”

Copilul: „Da, vă rog frumos!”

Reclamă

Gigi Becali: „Ia 200.”

Copilul: „Mulțumesc mult! Vă mulțumesc!”

@hazculapt #romania #gigibecali #fyp #foryou #foryoupage ♬ sunet original – hatzculapte

Gigi Becali, show la revenirea în ţară după deplasarea la Salonic

Gigi Becali a făcut show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK. Patronul roş-albaştrilor a glumit iar că i-a învins atât pe Răzvan Lucescu, cât şi pe tatăl acestuia, Mircea Lucescu, ce a urmărit şi el partida din tribune.

”Eu zic că văd mai bine (n.r. fotbalul) decât ei din moment ce i-am bătut pe amândoi (n.r. Mircea și Răzvan Lucescu).

Văd mai bine decât Mircea, nu l-am bătut pe el? I-am bătut pe amândoi. Bine, glumesc (n.r râde). Nu m-am întâlnit cu ei după meci”, a spus Gigi Becali pe aeroportul Otopeni, la revenirea în România.

Gigi Becali a fost în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o, în deplasare, pe PAOK, cu 1-0. Roş-albaştrii au maximum de puncte după două meciuri disputate în grupa Europa League şi ocupă locul 4 în clasament. FCSB e la egalitate de puncte cu Tottenham. Totodată, ambele echipe au acelaşi golaveraj: au marcat 5 goluri în primele două etape şi au primit doar unul.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Final dramatic în Guimaraes – Boavista 2-2, în AntenaPLAY! Două penalty-uri acordate în prelungiri şi gol marcat în minutul 90+15

20:04

LIVE VIDEOFC Porto – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30). Guimaraes – Boavista s-a terminat 2-2! Nacional – Benfica, întrerupt

19:45

Levadiakos – PAOK, LIVE VIDEO, 20:30. Echipa lui Răzvan Lucescu caută prima victorie, după trei meciuri pierdute! Echipele

19:38

Şapte schimbări în primul 11 de la FCSB, pentru meciul cu Gloria Buzău! Cum arată apărarea campioanei

19:30

Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată

19:23

Panathinaikos – Olympiacos, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:30). Derby „de foc” în Super Liga Greciei! Echipele de start

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 6 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu
Citește și