Închide meniul

Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK: „Văd mai bine fotbalul ca Mircea şi Răzvan Lucescu”

Bogdan Stănescu Publicat: 4 octombrie 2024, 21:48

Reclamă
Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK: „Văd mai bine fotbalul ca Mircea şi Răzvan Lucescu

Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK

Gigi Becali râde, pe aeroportul Otopeni / AntenaSport

Gigi Becali a făcut show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK. Patronul roş-albaştrilor a glumit iar că i-a învins atât pe Răzvan Lucescu, cât şi pe tatăl acestuia, Mircea Lucescu, ce a urmărit şi el partida din tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru PAOK urmează meciul cu Levadiakos, din deplasare. Levadiakos – PAOK va fi în direct duminică, de la ora 20:30, în AntenaPLAY.

Gigi Becali, show şi la revenirea în ţară, după ce FCSB a învins-o pe PAOK: „Văd mai bine fotbalul ca Mircea şi Răzvan Lucescu”

Eu zic că văd mai bine (n.r. fotbalul) decât ei din moment ce i-am bătut pe amândoi (n.r. Mircea și Răzvan Lucescu).

Văd mai bine decât Mircea, nu l-am bătut pe el? I-am bătut pe amândoi. Bine, glumesc (n.r râde). Nu m-am întâlnit cu ei după meci”, a spus Gigi Becali pe aeroportul Otopeni, la revenirea în România.

Gigi Becali a fost în culmea fericirii după ce FCSB a învins-o, în deplasare, pe PAOK, cu 1-0. Roş-albaştrii au maximum de puncte după două meciuri disputate în grupa Europa League şi ocupă locul 4 în clasament. FCSB e la egalitate de puncte cu Tottenham. Totodată, ambele echipe au acelaşi golaveraj: au marcat 5 goluri în primele două etape şi au primit doar unul.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK. Patronul roş-albaştrilor crede că cele mai sincere felicitări i le-a transmis Gică Hagi.

Becali a mărturisit, totodată, pe aeroportul Otopeni, că nu îl crede pe Marius Şumudică atunci când antrenorul giuleştenilor susţine că nu s-a uitat la meci.

Care m-a felicitat cel mai mult a fost Gică (n.r. Hagi), cu bucurii. M-a sunat și Nelu Varga. Mihai Rotaru vorbea cu Hrebenciuc. A zis că după 5 minute a dormit și la ora 03:00 s-a trezit să vadă rezultatul și, când a văzut 1-0, n-a mai putut să doarmă.

Reclamă

Pe Mihai îl cred, dar pe Șumudică nu-l cred (n.r. că nu a văzut meciul), Șumudică le visează noaptea pe toate. Șucu e prietenul meu, mă mir, poate a uitat, că e om de calitate. La Gică mi s-au părut felicitări foarte sincere, cu multe semne de exclamare. De la ceilalți, nu știu. Eu îi apreciez”, a mai declarat Gigi Becali, la revenirea în ţară, pe aeroportul Otopeni.

Răzvan Lucescu va încerca să întrerupă seria de înfrângeri la meciul cu Levadiakos

Răzvan Lucescu şi PAOK, ce luptă să îşi păstreze titlul în Superliga Greciei, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, vor încerca să întrerupă seria de înfrângeri la meciul cu Levadiakos. Levadiakos – PAOK e în direct duminică, de la ora 20:30, în AntenaPLAY.

Înainte de înfrângerea cu FCSB, PAOK a pierdut şi derby-ul oraşului Salonic, cu Aris. PAOK – Aris 0-1 a fost şi el transmis în AntenaPLAY. A fost prima înfrângere din campionat, în acest sezon, pentru PAOK

PAOK e pe locul 3 în campionatul Greciei. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu are 13 puncte, obţinute în 6 etape. PAOK a câştigat 4 meciuri, a făcut un egal şi are o înfrângere, în derby-ul cu Aris. Lider e AEK, cu 14 puncte. Pe 2 se află Olympiacos, care are acelaşi număr de puncte ca şi PAOK, 13.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03 5 oct.

Anunţul lui Cătălin Cîrjan după ce a marcat cu Farul şi apoi s-a accidentat! Ce se va întâmpla cu el înainte de meciul cu FCSB

23:55

VIDEORio Ave – Famalicao 1-1 a fost în AntenaPLAY. Porto – Braga (duminică, 22:30) e meciul etapei a 8-a din Liga Portugal

23:36

Gică Hagi a criticat şi el dur arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut penalty-uri nu ştiu câte”! Ce i-a spus arbitrul

23:35

New Jersey Devils, victorie categorică cu Buffalo Sabres! Noul sezon din NHL a debutat la Praga

23:24

Denis Alibec a făcut praf arbitrajul după Farul – Dinamo 1-1: „Am avut 3 penalty-uri clare neacordate”!

23:21

Zeljko Kopic şi Dennis Politic nu au căzut de acord după Farul Constanţa – Dinamo 1-1! Ce au spus despre remiza de la Ovidiu

1 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 2 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 3 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav” 4 „Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!” 5 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 6 FotoReacţia fiicei lui Elias Charalambous, după ce a văzut din tribună PAOK – FCSB 0-1. Andriana, fascinată de succesul tatălui ei
Citește și