Închide meniul

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor! 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing

Publicat: 6 octombrie 2024, 18:41

Reclamă
Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor! 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor! 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing

Cristina Neagu, în timpul unui meci/ Profimedia

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor, după ce a marcat 10 goluri marcate în victoria cu Nykobing, scor 27-26. Neagu a marcat numai puţin de 1.149 de goluri în cea mai importantă competiţie intercluburi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana CSM Bucureşti a învins greu duminică, pe teren propriu, formaţia daneză Nykobing Falster Handboldclub, scor 27-26 (12-14), în etapa a IV-a din grupa A a Ligii Campionilor. Căpitanul Cristina Neagu a marcat 10 goluri şi a trecut pe primul loc în clasamentul all-time al golurilor marcate în competiţie, la ultimul sezon din carieră.

Un interviu eveniment cu Cristina Neague va fi difuzat marţi, de la 10:30, în exclusivitate pe AS.ro.

Cristina Neagu a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Ligii Campionilor

Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 10 goluri, Omoregie 5, pentru CSM, respectiv Magnussen 5, Bardrum 5, pentru Nykobing. În primele etape, CSM a obţinut rezultatele: 26-30 cu Gloria Bistriţa, 32-28 cu Storhamar Handball Elite şi 29-28 cu Podravka Koprivnica. După patru etape, CSM se află pe locul 4, cu 6 puncte. FTC Budapesta şi Krim Ljubljana, cu 8 puncte, neînvinse, se află pe primele două locuri, scrie news.ro.

Celelalte rezultate ale etapei a IV-a: FTC Budapesta – Gloria Bistriţa 32-28, Metz Handball – Podravka 35-31 şi Krim Ljubljana – Storhamar 25-23.

Reclamă
Reclamă

În etapa a V-a, formaţia antrenată de Helle Thomsen va juca în deplasare, cu Krim Ljubljana, în 12 octombrie.

După patru etape, Cristina Neagu adună … 1.145 goluri în cursa pentru titlul de golgeter all-time al competiţiei şi ocupă locul I. Duelul cu Jovanka Radicevic (Krim, 1.146) va continua până la finalul sezonului, când ambele handbaliste se vor retrage. Pe locul III se află Andrea Lekic (FTC Budapesta, 1.043), iar locul 4 în acest top select este ocupat de Anita Gorbicz, deja retrasă din activitate, cu 1.043 goluri.

În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Reclamă

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! Execuţie superbă în FCSB – Gloria Buzău

21:59

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 0-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

21:48

VIDEOAlexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

21:38

Gigi Becali nu a mai rezistat şi a făcut prima schimbare în minutul 29 al partidei cu Gloria Buzău

21:30

Fază controversată în FCSB – Gloria Buzău! Sebastian Colţescu a dictat penalty, dar VAR-ul a întors faza

21:29

„Poate îşi dă demisia!” Primele reacţii după discursul lui Marius Şumudică de la Botoşani: „Nu prea se vede diferenţa”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și