Închide meniul
Video

Simona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

Publicat: 6 octombrie 2024, 20:38

Reclamă

Simona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării. Soprana Irina Baianţ, orchestra simfoncă Bucureşti şi balerinele i-au încântat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soprana Irina Baianţ, Orchestra Simfonică Bucureşti şi Ansamblul de balet i-au impresionat pe sportivi cu un concert în Delta Dunării.

Simona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

Şi sportivii au primit aplauze pe scena evenimentului cultural „Lacul Lebedelor”, iar în cinstea lor a fost si un foc de artificii. „Vă mulţumesc în primul rând dumneavoastră că ne-aţi făcut această seară atât de frumoasă„, a spus Elisabeta Lipă.

Soprana Irina Baianţ a jucat tenis 12 ani. „Este fantastic să ai lângă tine oameni de un asemenea calibru. Nouă ne-a tremurat inima pentru că nu avem cum să nu simţim aşa, mai ales noi fiind mai sensibili aşa, mai artişti. (n.r. – Datorita carei campioane v-ati apucat de tenis? ) Amelie Mauresmo„, a spus Irina Baianţ.

Lipă, canotoarele şi Sabrina Voinea şi-au umplut telefoanele cu poze în ţinutele elegante. La masa festivă, soţii Lehaci şi-au amintit de nunta lor din septembrie

Reclamă
Reclamă

„La nunta mea nu am apucat să mănânc nimic! Lasă-mă! Aperitivul era lux dacă-l prindeam! Parfum„, au glumit aceştia. „A fost o seară foarte specială, nu am mai fost la astfel de seri decât la nunţile colegilor noştri„, a spus Magdalena Rusu.

Şi campioana olimpică Magdalena Rusu se pregăteşte de nuntă. Cu iubitul Crăciun, fost rugbyst. „Pur şi simplu e minunat să o am acasă. Am plâns de fericire la sfârşit„, a spus Iulian Crăciun.

Da, mi-a trimis o poză, era tot plâns, niciodată nu l-am văzut aşa, pe româneşte bocind de lacrimi„, a mai spus Magdalena Rusu. Concertul a fost o premieră în inima Deltei Dunării.

Reclamă

„Am avut parte de prezenţa unor eroi aici. Eroii promovează eroi A meritat să îmi îndeplinesc un vis din copilărie„, a spus Răzvan Voicu, organizatorul evenimenului.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 LIVE VIDEOFC Porto – Braga se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Cel mai tare meci al serii din Liga Portugal! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și