Închide meniul
Video

Simona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

Publicat: 6 octombrie 2024, 20:38

Reclamă

Simona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării. Soprana Irina Baianţ, orchestra simfoncă Bucureşti şi balerinele i-au încântat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soprana Irina Baianţ, Orchestra Simfonică Bucureşti şi Ansamblul de balet i-au impresionat pe sportivi cu un concert în Delta Dunării.

Simona Radiş, Sabrina Voinea şi campionii olimpici de la canotaj au avut parte de o seară de gală în Delta Dunării

Şi sportivii au primit aplauze pe scena evenimentului cultural „Lacul Lebedelor”, iar în cinstea lor a fost si un foc de artificii. „Vă mulţumesc în primul rând dumneavoastră că ne-aţi făcut această seară atât de frumoasă„, a spus Elisabeta Lipă.

Soprana Irina Baianţ a jucat tenis 12 ani. „Este fantastic să ai lângă tine oameni de un asemenea calibru. Nouă ne-a tremurat inima pentru că nu avem cum să nu simţim aşa, mai ales noi fiind mai sensibili aşa, mai artişti. (n.r. – Datorita carei campioane v-ati apucat de tenis? ) Amelie Mauresmo„, a spus Irina Baianţ.

Lipă, canotoarele şi Sabrina Voinea şi-au umplut telefoanele cu poze în ţinutele elegante. La masa festivă, soţii Lehaci şi-au amintit de nunta lor din septembrie

Reclamă
Reclamă

„La nunta mea nu am apucat să mănânc nimic! Lasă-mă! Aperitivul era lux dacă-l prindeam! Parfum„, au glumit aceştia. „A fost o seară foarte specială, nu am mai fost la astfel de seri decât la nunţile colegilor noştri„, a spus Magdalena Rusu.

Şi campioana olimpică Magdalena Rusu se pregăteşte de nuntă. Cu iubitul Crăciun, fost rugbyst. „Pur şi simplu e minunat să o am acasă. Am plâns de fericire la sfârşit„, a spus Iulian Crăciun.

Da, mi-a trimis o poză, era tot plâns, niciodată nu l-am văzut aşa, pe româneşte bocind de lacrimi„, a mai spus Magdalena Rusu. Concertul a fost o premieră în inima Deltei Dunării.

Reclamă

„Am avut parte de prezenţa unor eroi aici. Eroii promovează eroi A meritat să îmi îndeplinesc un vis din copilărie„, a spus Răzvan Voicu, organizatorul evenimenului.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:11

Octavian Popescu a „spart gheaţa” şi a marcat primul gol după mai bine de un an! Execuţie superbă în FCSB – Gloria Buzău

21:59

LIVE SCORERangers – St. Johnstone 0-0. Ianis Hagi, pentru prima oară în lot în acest sezon

21:48

VIDEOAlexandru Maxim, „eroul” lui Gaziantep în duelul „de foc” cu Beşiktaş! Românul a dat lovitura în prelungiri

21:38

Gigi Becali nu a mai rezistat şi a făcut prima schimbare în minutul 29 al partidei cu Gloria Buzău

21:30

Fază controversată în FCSB – Gloria Buzău! Sebastian Colţescu a dictat penalty, dar VAR-ul a întors faza

21:29

„Poate îşi dă demisia!” Primele reacţii după discursul lui Marius Şumudică de la Botoşani: „Nu prea se vede diferenţa”

1 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 2 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul 5 Mercedes, mașini năzuroase! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!”
Citește și