Închide meniul

„Nu ai cum să câştigi dacă faci asta!” Marius Şumudică, la pământ după ce Rapid a pierdut cu Botoşani

Viviana Moraru Publicat: 6 octombrie 2024, 20:57

Reclamă
„Nu ai cum să câştigi dacă faci asta! Marius Şumudică, la pământ după ce Rapid a pierdut cu Botoşani

Marius Şumudică, reacţie după Botoşani - Rapid 2-0

Marius Şumudică/ Profimedia

Marius Şumudică a oferit prima reacţie, după ce Botoşani a învins-o pe Rapid cu scorul de 2-0. Antrenorul şi-a criticat jucătorii, după eşecul suferit în faţa moldovenilor lui Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a coborât pe locul 12 în Liga 1, având un golaveraj mai slab decât al celor de la Farul. Giuleştenii se vor duela cu trupa lui Gică Hagi, după pauza datorată meciurilor echipei naţionale.

Marius Şumudică, reacţie după Botoşani – Rapid 2-0

Marius Şumudică a transmis că echipa sa suferă, în ofensivă, deoarece iroseşte ocazii uriaşe. Antrenorul giuleştenilor a fost întrebat despre şedinţa pe care a avut-o cu jucătorii, dând de înţeles că va lua decizii majore, în următoarele zile.

„Două reprize diametral opuse. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii rarisime, am avut bară, au scos de pe linia porții.

Apoi, începem repriza foarte prost, un șut în blocaj, nu urmărim, se face 1-0. După, ne-am deschis. Am avut ocazii foarte mari să marcăm. Nu am reușit să marcăm și fotbalul te pedepsește.

Reclamă
Reclamă

Trebuie să marcăm la situațiile pe care le avem. Dacă nu marchezi, nu ai cum să câștigi.

N-am avut o discuție aprinsă, am fost foarte calm, veți afla zilele viitoare ce am spus în vestiar.

Mai contează cu cine joci? Am jucat cu ultima clasată și nu am putut să câștigăm, nu mai contează cu cine joci. E foarte strâns, pierzi un meci, ești la retrogradare, câștigi un meci, ești aproape de play-off. Nu știu ce să zic de play-off, dacă nu ne trezim să facem puncte, va fi foarte greu„, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Reclamă

Cristi Săpunaru a răbufnit după Botoşani – Rapid 2-0

Cristi Săpunaru a răbufnit după Botoşani – Rapid 2-0. Căpitanul Rapidului a spus că este momentul care şi jucătorii să îşi asume rezultatele slabe.

Cristi Săpunaru a mai spus că Rapid nu are nicio şansă de a ieşi din criză dacă nu se schimbă atitudinea şi să nu se mai dea vina doar pe antrenori şi conducători.

„Am dominat prima repriză, trei ocazii de gol. Am încercat, am atacat steril. Am ocazie să facem 1-1, nu am reuşit. M-am săturat să se întâmple aşa şi de data asta trebuie să ne asumăm şi noi jucătorii, să nu dăm vina doar pe antrenori şi pe conducători.

Să ne trezim şi să ieşim din situaţia asta. Aşa nu vădn nicio ieşire. Trebuie să câştigăm următorul meci, dar aşa nu văd nicio ieşire. Dacă nu ne asumâm şi nu băgăm piciorul. A fost şedinţa noastră, să găsim soluţia să ieşim din criză. Parcă a întors cineva lumânările”, a spus Cristi Săpunaru la digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și