Închide meniul

Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele”

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2024, 8:13

Reclamă
Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire: „E unul dintre principiile mele

Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire

Ianis Hagi, consolat de Philippe Clement, după o eliminare - Getty Images

Ianis Hagi a fost avertizat de antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, după ce mijlocaşul român a fost eliminat în primul său meci oficial de la revenirea la prima echipă, cel cu St. Johnstone, 2-0 pe Ibrox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a oferit o pasă de gol spectaculoasă, românul a rezistat doar 34 de minute pe teren, fiind eliminat după o intrare dură aupra unui adversar. Spre norocul său, cartonaşul roşu nu a influenţat rezultatul partidei, oaspeţii neavând forţa să înscrie nici măcar un gol.

Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire

„Ianis nu a jucat de mult timp. Cartonașul roșu este rezultatul unei provocări stângace. Este din partea unui jucător care încă nu este în formă în acest moment.

Este un cartonaș roșu clar. Nu pot fi dezamăgit de el, pentru că abia s-a alăturat echipei. Unul dintre principiile mele principale este că nu vreau astfel de provocări. Nu vreau ca jucătorii să intre așa, pentru că atunci îți asumi riscul unor astfel de momente”, a spus Clement, la conferinţa de presă.

În minutul 79, Ianis Hagi a avut o intrare extrem de dură asupra unui adversar. Iniţial, el a primit doar cartonaşul galben. Arbitrul a fost chemat de VAR să revadă faza şi, fiind acoperit de regulament, a revenit asupra deciziei şi l-a trimis la cabine pe fotbalistul cotat la 1.8 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers

Inclus în lot pentru prima oară în acest sezon la prima echipă a lui Rangers, Ianis Hagi a început meciul pe banca de rezerve şi a fost introdus de belgianul Philippe Clement la pauză.

La nici 15 minute de la introducerea sa pe teren, Ianis Hagi şi-a făcut simţită prezenţa. El l-a găsit perfect pe Cerny l-a marginea careului, iar cehul a reuşit să îşi treacă în cont dubla.

Din nefericire pentru internaţionalul român, meciul s-a încheiat mai devreme pentru el. Ianis Hagi a fost eliminat în minutul 79, după un fault dur la mijlocul terenului. Internaţionalul român s-a dus cu talpa pe tibia unui adversar.

Reclamă
Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Vine! Îl fac și antrenor secund!”

11:49

„Poate să-și ia adio!” Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB și l-a anunțat că nu va mai prinde echipa: „Joacă la mișto”

10:58

Alexandru Maxim, reacție surpriză după ce a egalat-o pe Beșiktaș în minutul 90+5: „Țin cu ei, sper să ia campionatul!”

10:54

Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

10:34

„Coșmarul” prin care a trecut Lewis Hamilton, în acest sezon de Formula 1! Dezvăluirile pilotului Mercedes: „A fost o bătălie!”

10:07

VIDEOAlexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și