Închide meniul

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

Alex Masgras Publicat: 7 octombrie 2024, 0:02

Reclamă
Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

Ianis Hagi, eliminat în Rangers - St. Johnstone / Profimedia

Ianis Hagi a fost eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers. Formaţia din Glasgow joacă în etapa a 7-a din campionatul Scoţiei pe teren propriu, contra celor de la St. Johnstone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inclus în lot pentru prima oară în acest sezon la prima echipă a lui Rangers, Ianis Hagi a început meciul pe banca de rezerve şi a fost introdus de belgianul Philippe Clement la pauză.

Ianis Hagi, eliminat la revenirea în prima echipă a lui Rangers! Cum au reacţionat fanii după pasa de gol

La nici 15 minute de la introducerea sa pe teren, Ianis Hagi şi-a făcut simţită prezenţa. El l-a găsit perfect pe Cerny l-a marginea careului, iar cehul a reuşit să îşi treacă în cont dubla.

Din nefericire pentru internaţionalul român, meciul s-a încheiat mai devreme pentru el. Ianis Hagi a fost eliminat în minutul 79, după un fault dur la mijlocul terenului. Internaţionalul român s-a dus cu talpa pe tibia unui adversar.

Chiar dacă, în primă fază, Ianis Hagi a văzut cartonaşul galben, arbitrul partidei a fost chemat la VAR pentru a revedea faza. După ce a urmărit reluările, arbitrul l-a eliminat pe Ianis Hagi.

Reclamă
Reclamă

Ultimul meci pe care Ianis Hagi îl disputase în tricoul celor de la Rangers a avut loc pe 19 august 2023, în Cupa Ligii Scoţiei. După aceea, el a fost împrumutat la Alaves, iar din această vară s-a antrenat la echipa a doua.

Fanii lui Rangers, reacţii pozitive după pasa de gol a lui Ianis Hagi

Imediat după pasa de gol din minutul 58 al meciului cu St. Johnstone, fanii lui Rangers au luat cu asalt reţelele sociale şi au comentat contribuţia internaţionalului român la golul al doilea marcat de Cerny.

Cei mai mulţi fani ai lui Rangers au fost încântaţi de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă. Aceştia l-au felicitat pe Ianis, în timp ce alţii s-au întrebat de ce clubul l-a lăsat pe acesta să piardă atâta timp la echipa a doua:

Reclamă

„Absolut fantastic Ianis Hagi! Era timpul ca acest club să ia o decizie bună”, „Ianis Hagi a dat o pasă decisivă după 15 minute. De ce şi-a pierdut timpul jucând la echipa a doua?”, „Sunt un om simplu. Văd un assist de la Ianis Hagi, zâmbesc”, „Bine ai revenit, Ianis Hagi”, „Ne-a fost dor de tine, Hagi”, „Efectul Ianis Hagi”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 7 oct.

FotoCum a putut să reacţioneze antrenorul lui Rangers, după ce Ianis Hagi a fost eliminat! Gestul făcut pe stadion de Clement

23:47

Daniel Bîrligea a rupt tăcerea după ce Mircea Lucescu nu l-a chemat la naţională: „Nu decid eu asta! Antrenorul ia deciziile!”

23:40

Rangers – St. Johnstone 2-0. Ianis Hagi a revenit cu pasă decisivă la prima echipă, şi după a fost eliminat

23:32

„Va face de frică ce spun eu!” Gigi Becali, critici pentru Darius Olaru după FCSB – Gloria Buzău 3-2: „Mie nu-mi convine”

23:25

„Dacă m-am vopsit, nu înseamnă că nu ştiu să mai joc!” Octavian Popescu, reacţie după „dubla” din FCSB – Gloria Buzău 3-2

23:20

Gigi Becali, mesaj pentru Mircea Lucescu după ce Daniel Bîrligea nu a fost convocat la naţională: „E mai prieten cu Şucu!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 3 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Botoşani – Rapid 2-0! Dezastru pentru echipa lui Marius Şumudică! Giuleştenii, învinşi de ultima clasată
Citește și