Închide meniul

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid: „Nici pe ei să nu-i bați!”

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 8:21

Reclamă
Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid: Nici pe ei să nu-i bați!”

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid

Marius Șumudică și Gigi Becali/Colaj Hepta

Gigi Becali a reacționat, după ce a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid. Patronul de la FCSB este de părere că „Șumi” ar lua decizia corectă, dacă ar ajunge să se despartă de clubul de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a suferit un eșec clar, în deplasarea de la Botoșani, scor 0-2. În următoarea etapă, giuleștenii se vor duela cu Farul, iar ulterior cu FCSB.

Cum a reacționat Gigi Becali când a auzit că Marius Șumudică e aproape să-și dea demisia de la Rapid

Întrebat despre posibila plecare a lui Marius Șumudică, Gigi Becali a transmis un mesaj clar. Acesta a declarat că antrenorul și-a dat seama că nu are un lot la dispoziție cu care să facă performanță. Latifundiarul din Pipera a amintit și de răbdarea suporterilor giuleșteni, care după eșecul cu Botoșani au strigat ironic „Campionii, campionii”.

Șumudică e băiat deștept, are miros. Își dă seama ce poate și ce nu poate. Dacă și-o dă acum… Alta e să fii dat afară, și cu scandal. Galeria la Rapid așa face, încurajaează echipa, dar au și ei răbdarea lor, sunt oameni.

Voiau să îi facă statuie lui Răzvan Lucescu la Salonic și acum îi cer demisia. Când pierzi la fotbal, la revedere, s-a terminat.

Reclamă
Reclamă

Cred că e supărat. Dacă nici pe Botoșani nu bate? Dacă își dă demisia, ce înseamnă? Că vede că nu are perspective. Are cu Farul și pe urmă cu Steaua”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Marius Şumudică, la pământ după ce Rapid a pierdut cu Botoşani

Marius Şumudică a oferit prima reacţie, după ce Botoşani a învins-o pe Rapid cu scorul de 2-0. Antrenorul şi-a criticat jucătorii, după eşecul suferit în faţa moldovenilor lui Liviu Ciobotariu.

Marius Şumudică a transmis că echipa sa suferă, în ofensivă, deoarece iroseşte ocazii uriaşe. Antrenorul giuleştenilor a fost întrebat despre şedinţa pe care a avut-o cu jucătorii, dând de înţeles că va lua decizii majore, în următoarele zile.

Reclamă

„Două reprize diametral opuse. În prima repriză am controlat jocul, am avut ocazii rarisime, am avut bară, au scos de pe linia porții.

Apoi, începem repriza foarte prost, un șut în blocaj, nu urmărim, se face 1-0. După, ne-am deschis. Am avut ocazii foarte mari să marcăm. Nu am reușit să marcăm și fotbalul te pedepsește.

N-am avut o discuție aprinsă, am fost foarte calm, veți afla zilele viitoare ce am spus în vestiar.

Mai contează cu cine joci? Am jucat cu ultima clasată și nu am putut să câștigăm, nu mai contează cu cine joci. E foarte strâns, pierzi un meci, ești la retrogradare, câștigi un meci, ești aproape de play-off. Nu știu ce să zic de play-off, dacă nu ne trezim să facem puncte, va fi foarte greu„, a declarat Marius Şumudică, conform digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:15

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Vine! Îl fac și antrenor secund!”

11:49

„Poate să-și ia adio!” Gigi Becali a făcut praf un jucător de la FCSB și l-a anunțat că nu va mai prinde echipa: „Joacă la mișto”

10:58

Alexandru Maxim, reacție surpriză după ce a egalat-o pe Beșiktaș în minutul 90+5: „Țin cu ei, sper să ia campionatul!”

10:54

Moment istoric în NBA! LeBron James şi fiul său au jucat împreună pentru Los Angeles Lakers

10:34

„Coșmarul” prin care a trecut Lewis Hamilton, în acest sezon de Formula 1! Dezvăluirile pilotului Mercedes: „A fost o bătălie!”

10:07

VIDEOAlexandru Ioniţă a promovat în prima Ligă din China după ce a dat un gol fabulos

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și