Închide meniul

„Dezastru” Verdictul scoțienilor, după ce Ianis Hagi a fost eliminat la revenirea la Rangers! Detaliul remarcat

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 9:34

Reclamă
Dezastru” Verdictul scoțienilor, după ce Ianis Hagi a fost eliminat la revenirea la Rangers! Detaliul remarcat

Verdictul scoțienilor, după ce Ianis Hagi a fost eliminat, la revenirea în prima echipă a lui Rangers

Ianis Hagi, în timpul primului meci la Rangers, după revenire/ Profimedia

Verdictul scoțienilor, după ce Ianis Hagi a fost eliminat, la revenirea în prima echipă a lui Rangers, nu a întârziat să apară. Aceștia sunt de părere că internaționalul român a avut un meci dezastruos cu St Johnstone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a bifat primul meci la Rangers, după „exilul” de la echipa a doua. Internaționalul român a oferit o pasă decisivă în meciul din campionat, și ulterior a fost eliminat, după o intrare extrem de dură.

Verdictul scoțienilor, după ce Ianis Hagi a fost eliminat, la revenirea în prima echipă a lui Rangers

Scoțienii au remarcat însă și căldura pe care a primit Ianis Hagi din partea fanilor lui Rangers, în momentul în care a fost trimis în teren. Fiul „Regelui” a fost aplaudat la scenă deschisă la pauză, înainte să ofere assist-ul la golul lui Cerny.

Ulterior, Ianis Hagi a văzut cartonașul roșu, iar scoțienii au notat că internaționalul român a părut a fi tulburat la ieșirea pe teren, dat fiind modul în care și-a încheiat prima partidă bifată la Rangers, după 414 zile.

„Ianis Hagi a fost eliminat, iar revenirea sa după 414 zile s-a terminat cu un dezastru. Acesta a fost momentul pe care Ianis Hagi îl aștepta de mult timp. După 414 zile de la ultima apariție în tricoul lui Rangers, timp în care a fost împrumutat și apoi ‘înghețat’ la club, românul a început pe bancă meciul de duminică, împotriva lui St. Johnstone.

Reclamă
Reclamă

Iar la începutul reprizei secunde, atacantul român a fost primit călduros, cu aplauze la scenă deschisă. N-a trecut mult până când românul i-a trimis o pasă excelentă lui Vaclav Cerny, care a majorat diferența la două goluri. Dar, următoarea sa acțiune nu a fost pozitivă. La un tackling asupra lui Benjamin Kimpioka, Ianis Hagi l-a prins pe adevrsarul său pe tibie.

N-a fost nevoie de prea multe reluări și arbitrul a anulat cartonașul galben arătat inițial și l-a transformat în roșu direct. Hagi părea tulburat, după ce prima sa apariție de la revenire s-a încheiat brusc, după doar 36 de minute. Philippe Clement și-a consolat jucătorul înainte de a ajunge în tunel”, au notat scoțienii de la The Scottish Sun.

Ianis Hagi, avertizat de antrenorul lui Rangers, după ce a fost eliminat la revenire

Ianis Hagi a fost avertizat de antrenorul lui Rangers, Philippe Clement, după ce mijlocaşul român a fost eliminat în primul său meci oficial de la revenirea la prima echipă, cel cu St. Johnstone, 2-0 pe Ibrox.

Reclamă

Ianis nu a jucat de mult timp. Cartonașul roșu este rezultatul unei provocări stângace. Este din partea unui jucător care încă nu este în formă în acest moment.

Este un cartonaș roșu clar. Nu pot fi dezamăgit de el, pentru că abia s-a alăturat echipei. Unul dintre principiile mele principale este că nu vreau astfel de provocări. Nu vreau ca jucătorii să intre așa, pentru că atunci îți asumi riscul unor astfel de momente”, a spus Clement, la conferinţa de presă.

 

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: „Să se trezească imediat!”

13:39

Kylian Mbappe, criticat după ce a refuzat naţionala Franţei şi a jucat pentru Real Madrid

13:28

Decizia luată de antrenorul lui Rangers legată de Ianis Hagi după cartonaşul roşu încasat la revenire

13:23

Prima reacție a lui Ianis Hagi, după revenirea la Rangers! Cât va lipsi de pe teren

13:22

Mircea Lucescu a adus un nou membru în staff-ul de la naţionala României

12:54

Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță! Mijlocașul a dat cărțile pe față: „Nu a ascultat ce a spus lumea!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și