Închide meniul

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB! Jucătorul din Liga 1 pe care a pus ochii: „Îmi place!”

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 12:30

Reclamă
Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB! Jucătorul din Liga 1 pe care a pus ochii: Îmi place!”

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu/ Hepta

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB. Patronul campioanei a pus ochii pe Maria Huja, fundașul central al celor de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a suferit la nivelul fundașilor centrali, în meciul cu Gloria Buzău, având un singur stopper în lot, pe Vlad Chiricheș. Adrian Șut a fost titularizat în centrul defensivei, la duelul din etapa a 12-a din Liga 1.

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali a anunțat că va realiza mai multe transferuri la FCSB, în perioada de mercato din iarnă. Patronul campioanei a transmis că echipei sale îi lipsește un fundaș central, și în acest context a oferit declarații despre Marian Huja.

Fundașul și-a prelungit contractul cu Petrolul, chiar în ziua meciului cu FCSB. Becali a transmis că deși lui îi place Huja, oficialii campioanei nu sunt de acord cu transferul stopperului de 25 de ani.

„Ce invenție a făcut Pintilii, cu Baba fundaș central. Îmi trebuie fundaș central. Îmi plăcea Huja, dar nu le place lor. Mie îmi place de el, să mai vedem”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

FCSB nu s-a putut baza pe trei fundași centrali, la meciul cu Gloria Buzău. Joyskim Dawa și Mihai Popescu au fost suspendați, în timp ce Siyabonga Ngezana este accidentat. Stopperul sud-african va reveni pe teren la derby-ul cu Dinamo, care se va disputa după pauza meciurilor naționalei.

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB. Patronul campioanei a dezvăluit că mijlocașul va fi jucătorul campioanei din iarnă. Pe lângă căpitanul naționalei, latifundiarul din Pipera a anunțat că va mai face două transferuri, în următoarea perioadă de mercato.

Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Stanciu va avea întotdeauna ușa deschisă la FCSB, date fiind evoluțiile sale din tricoul roș-albaștrilor. Patronul campioanei e decis să-l facă și antrenor secund pe căpitanul naționalei și îi promite un salariu la fel ca în străinătate.

Reclamă

Vine din iarnă, mi-au spus. El este al nostru, nu are ce căuta la altă echipă. Am câștigat trofee, zece milioane. E al nostru, oricând e ușa deschisă. Doar vine și zice că a venit acasă.

Îl fac și jucător și antrenor secund. Îi dau salariu să fie mulțumit, să câștige ca afară. (N.r. Încercați să-l luați din iarnă) Da, oricând e ușa lui deschisă larg. Nu doar jucător, și antrenor secund. Iau doi jucători în iarnă. Nu are rost să spun, aduc jucători iar în iarnă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:04

Irina Begu a fost eliminată de la Wuhan! România a rămas cu o singură reprezentantă pe tabloul de simplu

16:56

Ousmane Dembele ar putea pleca de la PSG! Suma uriașă pentru care s-ar putea realiza transferul internaționalului francez

16:47

Cotele pentru câştigarea Balonului de Aur 2024! Real Madrid domină cursa pentru mult râvnitul trofeu

16:47

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 octombrie

16:39

Interviu exclusiv cu Cristina Neagu marţi, de la ora 10:30, pe AS.ro! Cea mai bună handbalistă vorbeşte de retragere şi familie

15:46

Zeljko Kopic, promisiune uriașă pentru fanii lui Dinamo: „Până la ultima picătură de energie!” Anunț despre transferuri

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și