Închide meniul

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: „Vine! Îl fac și antrenor secund!”

Viviana Moraru Publicat: 7 octombrie 2024, 12:15

Reclamă
Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB: Vine! Îl fac și antrenor secund!”

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB. Patronul campioanei a dezvăluit că mijlocașul va fi jucătorul campioanei din iarnă. Pe lângă căpitanul naționalei, latifundiarul din Pipera a anunțat că va mai face două transferuri, în următoarea perioadă de mercato.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a evoluat la FCSB timp de trei sezoane, între 2013 și 2016. Căpitanul naționalei evoluează în prezent la Damac, iar contractul său cu saudiții va expira în vară.

Gigi Becali a anunțat revenirea lui Nicolae Stanciu la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că Nicolae Stanciu va avea întotdeauna ușa deschisă la FCSB, date fiind evoluțiile sale din tricoul roș-albaștrilor. Patronul campioanei e decis să-l facă și antrenor secund pe căpitanul naționalei și îi promite un salariu la fel ca în străinătate.

Vine din iarnă, mi-au spus. El este al nostru, nu are ce căuta la altă echipă. Am câștigat trofee, zece milioane. E al nostru, oricând e ușa deschisă. Doar vine și zice că a venit acasă.

Îl fac și jucător și antrenor secund. Îi dau salariu să fie mulțumit, să câștige ca afară. (N.r. Încercați să-l luați din iarnă) Da, oricând e ușa lui deschisă larg. Nu doar jucător, și antrenor secund. Iau doi jucători în iarnă. Nu are rost să spun, aduc jucători iar în iarnă”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Nicolae Stanciu este căpitanul echipei naționale și a avut evoluții extrem de apreciate, la EURO 2024. Mijlocașul ajuns la 31 de ani este cotat la suma de 4,5 milioane de euro.

Nicolae Stanciu a anunțat că vrea să revină la FCSB

Nicolae Stanciu, intrat în ultimul an de contract la Damac, a dezvăluit faptul că vrea să evolueze din nou la FCSB, echipă alături de care a câștigat două titluri în Liga 1.

Mă gândesc. Vom vedea ce va fi pe viitor. Nu o să rămân toată viața în Arabia. Sunt în ultimul sezon de contract și în iarnă voi intra în ultimele șase luni de contract. Vom vedea ce se întâmplă.

Reclamă

Cert este că nu o să rămân în campionatul de acolo până când îmi voi termina cariera.

Toată lumea știe că Steaua (n.r. FCSB) este echipa mea de suflet. E devreme să spun dacă m-aș întoarce. Dacă ar fi să mă întorc în țară și Steaua să mă dorească, ar fi prima variantă”, a declarat Nicolae Stanciu, conform digisport.ro.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Anunț de ultim moment despre viitorul lui Marius Șumudică la Rapid! Avertisment pentru jucători: „Să se trezească imediat!”

13:39

Kylian Mbappe, criticat după ce a refuzat naţionala Franţei şi a jucat pentru Real Madrid

13:28

Decizia luată de antrenorul lui Rangers legată de Ianis Hagi după cartonaşul roşu încasat la revenire

13:23

Prima reacție a lui Ianis Hagi, după revenirea la Rangers! Cât va lipsi de pe teren

13:22

Mircea Lucescu a adus un nou membru în staff-ul de la naţionala României

12:54

Ce mesaj i-a transmis Mircea Lucescu lui Alexandru Mitriță! Mijlocașul a dat cărțile pe față: „Nu a ascultat ce a spus lumea!”

1 Gigi Becali a anunţat ce transfer va mai face la FCSB, în afară de aducerea lui Lukas Zima: „În rest avem dubluri” 2 VIDEOGestul făcut de Gigi Becali, după ce un copil i-a cerut 50 de lei! Imagini virale cu milionarul român 3 VIDEOFC Porto – Braga 2-1 a fost live în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru „dragoni”! Nacional – Benfica a fost întrerupt 4 FCSB – Gloria Buzău 3-2. Octavian Popescu, primele goluri după o pauză de un an. Daniel Bîrligea a marcat şi el 5 Ilie Dumitrescu, impresionat de un jucător din Liga 1: „E de Champions League, senzațional” 6 Nicolae Mitea a spus pe cine preferă dintre Louis Munteanu şi Daniel Bîrligea: „Îmi place mai mult. E mai complex”
Citește și